Jump to content
IGNORED

NBA 23/24

Amos

Recommended Posts

Posted

Sjajan preokret Raptorsa, tvrd su orah. Bravo za Darka.

Da su ovo nase ekipe, Gregu bi bio urucen otkaz. Kako sme da dozvoli da prokocka 20 razlike na svom terenu..

Posted

Bole me od oči od igre Portlanda. Dali su 2 koša u poslednjih 8 i po minuta. Memfis je dobio tu deonicu  26-2, Portland je vodio 100-95 do pred 5 i nešto minuta pred kraj i Bilapsovo rešenje je bilo puštanje Brogdona da puca trojke. Ejton je imao jedan poluhorog sa ivice reketa i lopta je izašla iz obruča, sve ostalo su bile frljoke iz očaja.

Posted
7 hours ago, 1n54jd3r said:

ovo je arealno

2022-23 Bruce Brown: 14.9 PTS, 5.3 REB, 4.3 AST, 1.4 STL per 75 possessions, 57.1 TS%, -0.5 box plus/minus

2023-24 Christian Braun: 15.2 PTS, 10.6 REB, 4.9 AST, 1.3 STL per 75 possessions, 54.5 TS%, +1.0 box plus/minus

Mali CB ima brutalne fizikalije i jos brutalniju snagu uma. Ako bude razvio skillset bice neverovatan igrac.

Vidim da je moj usvojeni sin MPJ konacno poceo da igra kako se ocekuje od njega. 50% sut za 3, dve blokade u zadnje dve utakmice :thumbsup: Kad bi morali protivnici da i njemu posvecuju specijalnu paznju kao Debelom i Mareju niko ne bi mogao da pobedi Denver.

• Haha 1
Posted (edited)

Vembanjama bas voli da pripaljuje trojke, kako je krenuo rokace 10 po mecu kad se jos malo oslobodi

Edited by Zli Gli
Posted

Mislim da nisam video nijedan komentar osude.:D

• +1 1
Posted

Izgleda da Malone ubacuje Reggie-a u petorku umesto povredjenog Jamal-a. Ostaje da se vidi koga od startera ce da zadrzi u igri sa rezervistima. Pelikansi bez CJ-a, bice zanimljiva tekma.

Posted

Denver bez Dzamala i Debelog totalna divljina.

Posted

Jebo to, kakav obračun Baketsa i Kinga. Nba klasik. 

Posted

Neće raditi ovo sa Naji-jem. svaka ekipa sa krštenim centrom ga urniše. Ostali klinci super. 

Posted

Preterao sam da Strawther menha MPJ-a za 2 godine. Biće do kraja sezone. :fantom:

Posted

Sreća da je ovaj mesar ispao zbog penala. Meloun bi drzao Debelog do kraja, a ovaj bi ga povredio na kraju. 

Posted

Mučeni Klipersi nisu mogli stotku da pređu

Bam Adebajo se usro Dejvisu u život

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...