Popular Post Venom Posted May 15 Popular Post Posted May 15 15 minutes ago, Zli Gli said: Desila se Nagets crna magija kao i prosle godine, da u svakoj seriji protivnicima fali jedan ili vise bitnih igraca u jednom ili vise meceva. Imaju neke sanse s njim u sestoj a bez njega nula, ne moze Aleksander Voker nista kao starter. Nuggetsi s povređenim drugim igračem gube 0-2: esam reko da ih je samo usralo prošle godine, o sudbino kleta Wolvesi bez petog najboljeg igrača gube petu utakmicu: opet sere Nuggetse da protivnicima fali 1 igrač o sudbino kleta 10 9 2 1
Zli Gli Posted May 15 Posted May 15 (edited) 45 minutes ago, Venom said: Nuggetsi s povređenim drugim igračem gube 0-2: esam reko da ih je samo usralo prošle godine, o sudbino kleta Wolvesi bez petog najboljeg igrača gube petu utakmicu: opet sere Nuggetse da protivnicima fali 1 igrač o sudbino kleta Lako je Nagetsima, oni imaju najboljeg NBA igraca na svetu koji po zelji moze da zabije koliko hoce, cini saigrace boljim kao niko u istoriji, a ostalima je drama kad fali i peti najbolji. Kad neko igra moze da se desi i da nije povredjen nego prosto igra lose, sto je sa Marejem verovatno bio slucaj jer je i protiv Lejkersa igrao toplo hladno. Ovima bi i povredjen Konli znacio jer Aleksander Voker otprilike i nije plejmejker i ne zna covek s loptom, dobar je za neke druge stvari. Edited May 15 by Zli Gli 3
Popular Post Venom Posted May 15 Popular Post Posted May 15 4 minutes ago, Zli Gli said: Lako je Nagetsima, oni imaju najboljeg igraca na svetu koji po zelji moze da zabije koliko hoce, cini saigrace boljim kao niko u istoriji, a ostalima je drama kad fali i peti najbolji. Kad neko igra moze da se desi i da nije povredjen nego prosto igra lose, sto je sa Marejem verovatno bio slucaj jer je i protiv Lejkersa igrao toplo hladno. Ovima bi i povredjen Konli znacio jer Aleksander Voker otprilike i nije plejmejker i ne zna covek s loptom, dobar je za neke druge stvari. Murray se povredio još u četvrtoj protiv Lakersa. Mislim da ni ne trenira. Wolvesima igraju i Ant i KAT i Gobert i taj moćni McDaniels koji da je igrao prošle godine druga bi se pesma pevala, ali jbg nema 40-godišnjeg Conleya, opet je usralo Denver. Ne znam šta misliš da postižeš ovim sarkazmom o Jokiću. Upravo je ubacio 40 poena najboljem defanzivcu u NBA, usrao se i njemu i bilo kome drugom ko ga je čuvao u život. Ovo je Hakeem protiv Robinsona momenat. Možda nije najbolji svih vremena, ili novi Hakeem ali je legendaran, neponovljiv, igrač za sva vremena. Izmislio je kategoriju za sebe, dominirao i u regularnoj sezoni i plej ofa, unikat kao i svi veliki igrači. Magic, Bird, Jordan, Hakeem, Duncan, LeBron, Steph, Jokić... 14 2
Sandens Posted May 15 Posted May 15 samo da kažem da od kada su sunsi ispali apsolutno navijam za nuggetse, svakako sad protiv naloženog edwardsa i minnesote, a nisam fan ni thundera, a ponajmanje dallasa i luke dončića. mogu da se zli gli i miško sprdaju ali ovo što jokara radi je neviđeni nivo dominacije, ne znam, meni miks birda i olajuwona. još belac, sa skromnim fizikalijama. koliko je bilo takvih igrača koji su bili dominantni na koledžu (hansbrough, ranije laettner...), a koji su posle u nba bili suvi prosek, tako da je ovo meni neverovatna priča. 6
1n54jd3r Posted May 15 Posted May 15 Kako ga nahvali Ant nakon tekme. Onaj isti sto je pisao po sirotinji iz Finiksa, koji ima samopouzdanje do neba, i koji po nekima ima trajektoriju da "slici" MJ-u. 2
Popular Post goofs Posted May 15 Popular Post Posted May 15 Nadrealni su mi ljudi toliko zadrti da će radije da izvrću činjenice i stvaraju neke nepostojeće narative nego da prosto priznaju da nisu bili u pravu, u anonimnoj raspravi na web forumu, pa jbt. Denver se adaptirao na Minesotu, Minesota nije na Denvera, trenutno ne znaju gde udaraju, a sad će po prvi put ove sezone da igraju sa pritiskom na grbači. Nije još gotovo naravno, ali vidi se da nemaju plejof iskustva, a kola im kreću nizbrdo. MPJ je bio odličan u seriji protiv Lejkersa, sad ga bukvalno nema nigde, ali zato Gordon pere za sve pare. Ovo je za sada post koji je uboo u srid sride, ja lično nisam verovao u to tada, kudos bilmez. On 7. 5. 2024. at 13:58, б1lme3 said: daleko je minesota od nekog savrsenstva u prvoj petorci imaju 36 godisnjeg konlija i dva izueztno napadacki limitirana igraca i taunsa, kao drugu opciju od PO (mada su dvojica mladi) imaju gomilu ispadanja u prvoj, eventualno durgoj rundi od svih njih konli se jednom dovukao do finala zapada u kom je pociscen odkicno su "poslozeni", vidljiva je hijerarhija i imaju dubinu nivo samopouzdanja sa kojim igraju je brutalan odatle sve dolazi i odlicna odbrana i neverovatno efikasan napad i upravo tu je kvaka, prilicno sam siguran da imaju solidne sanse da se raspadnu kad udare u zid i da ce to samopuzdanje netragom nestati ali za to je kao prvo potrebno da jokic izdominira nad taunsom za pocetak tauns je u ovoj seriji na obe strane terena dobio duel sa jokicem i to je pocetak i kraj svake price kad je tako denver apsolutno nema sta da trazi u seriji ovo sad je vec ozbiljan izazov za jokica, odavno nije bio na vecem ispitu ne cak u toj meri da denver okrene seriju, koliko da on do kraja serije pokaze da moze resiti taunsa odavno je proslo vreme kad su se lomila koplja ko je najbolji iz trojca embid, jokic, tauns Niksi i Pejsersi igraju nadrealnu seriju, sledeću Indijana dobija 40 razlike, a sedmu Njujork 112:58. 8 1 2
Zli Gli Posted May 15 Posted May 15 30 minutes ago, Venom said: Ne znam šta misliš da postižeš ovim sarkazmom o Jokiću. Upravo je ubacio 40 poena najboljem defanzivcu u NBA, usrao se i njemu i bilo kome drugom ko ga je čuvao u život. Ovo je Hakeem protiv Robinsona momenat. Ne znam sta ti mislis da postizes ovim poredjenjem duela Jokica i Gobera sa Hakimom protiv Robinsona, niti je Jokic Hakim a jos mnogo manje je Gober Robinson, dakle nidje veze, cak je tragikomicno. To sto je Gober 4x najbolji odbrambeni igrac u NBA je posebna tuzna prica, u rangu MPJ-evog ugovora, pa bolje da ne pocinjemo. I generalno treba da se opustite malo, ovo je slobodan forum, slobodna diskusija, normalno je valjda da ne vole bas svi na svetu najboljeg srpskog igraca u istoriji NBA lige. 1
uini Posted May 15 Posted May 15 mike conley nazalost ima solidnu istoriju propustanja tekmi zbog ahilove; kao sto rekoh pre plejofa, videcemo da li moze da odigra seriju ili dve u totalu. bilo bi za mene iznenadjenje da je odigrao svaku.
Jesper23 Posted May 15 Posted May 15 Bucko djeluje svježe, Sota mu je kriptonit, baš su zajebani, visoki i čvrsto igraju. Ako prođu njih idu lagano do kraja...
salerokada Posted May 15 Posted May 15 2 hours ago, б1lme3 said: jbt ja sam sad shvatio da nema nijednu izgubljenu loptu neverovatna partija Imao je npr 2 minuta do kraja kada mu je Moris izbio loptu pored aut linije. Ne znam kako to nije završilo u statistici. 2
Zli Gli Posted May 15 Posted May 15 (edited) Jos se i iznervirao kod te izgubljene lopte ali mozda su pisali ovome sto mu je dodao loptu, KCP ili neki od tih nizih A Denver kako pobedi tako padne i kvota na Seltikse da ce biti sampioni, znaci da liga nece dozvoliti ripit ako bude finale sa Nagetsima Edited May 15 by Zli Gli
Venom Posted May 15 Posted May 15 45 minutes ago, Zli Gli said: Ne znam sta ti mislis da postizes ovim poredjenjem duela Jokica i Gobera sa Hakimom protiv Robinsona, niti je Jokic Hakim a jos mnogo manje je Gober Robinson, dakle nidje veze, cak je tragikomicno. To sto je Gober 4x najbolji odbrambeni igrac u NBA je posebna tuzna prica, u rangu MPJ-evog ugovora, pa bolje da ne pocinjemo. I generalno treba da se opustite malo, ovo je slobodan forum, slobodna diskusija, normalno je valjda da ne vole bas svi na svetu najboljeg srpskog igraca u istoriji NBA lige. Mislim da ti skrenem pažnju da ceo svet to tako vidi. Ako Nuggetsi osvoje titulu ove godine o tome će da se pričaju priče kao o tome kako je Hakeem uništio Robinsona. I to ti je to. Ušao čovek u NBA legendu. I kad smo kod legendi, NBA legende ga tretiraju kao deo svoje grupe. Ti kažeš da je smešno da se poredi Hakeem i Jokić, a Hakeem ga sam poredi sa sobom. Sad kad Nuggetsi opet dobijaju onda je NBA smešna. Do pre sedam dana je sve bilo u ravnoteži, Nuggetsi kesa i posrećilo im se da ne igra moćni McDaniels. 3 1
Recommended Posts