Mil@n Posted May 15 Posted May 15 Just now, 1n54jd3r said: Evo me, sta sam propustio? Sada već standardno trpanje i doktorska disertacija Jokare na temu košarke. Statistiku MPJa pogledaj sam 😁 2
cedo Posted May 15 Posted May 15 1 minute ago, 1n54jd3r said: Evo me, sta sam propustio? cuo jokic da neki sma(t)raju da je treci put mvp nezasluzen pa resio da odrzi pokaznu vezbu 1
salerokada Posted May 15 Posted May 15 Za ovaj poslednji faul Gobera bi se sada pisali traktati i analizirali snimci do besvesti da je dosuđen na derbiju.
uini Posted May 15 Posted May 15 7 minutes ago, Zli Gli said: Jokic ugostio jednom Edina i Koleta u Americi i od tad pojacano svrsavaju na njega, tacno se vidi po osmesima posle svakog dobrog poteza da pustaju u gace ne znam dal' je reggie millera gostio ali pre 10ak mins je pomenuo kako je u tri uzastopna napada u poenima jokića video hakeema, duncana i magik johnsona. 5
pbg12345 Posted May 15 Posted May 15 Just now, salerokada said: Za ovaj poslednji faul Gobera bi se sada pisali traktati i analizirali snimci do besvesti da je dosuđen na derbiju. nemoj brate samo to sranje ne 4
MeanM@ Posted May 15 Posted May 15 8 minutes ago, Zli Gli said: Jokic ugostio jednom Edina i Koleta u Americi i od tad pojacano svrsavaju na njega, tacno se vidi po osmesima posle svakog dobrog poteza da pustaju u gace Bogami, gostio je i ove sa TNTa rekao bih. 1
Venom Posted May 15 Posted May 15 3 minutes ago, uini said: ne znam dal' je reggie millera gostio ali pre 10ak mins je pomenuo kako je u tri uzastopna napada u poenima jokića video hakeema, duncana i magik johnsona. Vodio ga je na ćevape kod Vučića. 1
booyaka Posted May 15 Posted May 15 4 minutes ago, MeanM@ said: Bogami, gostio je i ove sa TNTa rekao bih. Kad je čovek domaćin.
salerokada Posted May 15 Posted May 15 4 minutes ago, б1lme3 said: nemoj brate samo to sranje ne Pa primećujem koliko smo ostrašćeni i subjektivni ovde za blizance. 1
Recommended Posts