Jump to content

NBA 23/24

Featured Replies

Isti mi utisak kao Milanu, samo šest poena prednosti posle onako dobre odbrane u prvom. Očekivao sam da vode 10+.

1 minute ago, reg said:

Isti mi utisak kao Milanu, samo šest poena prednosti posle onako dobre odbrane u prvom. Očekivao sam da vode 10+.

sut marija i mpj 3 od 14. nadoknadili 1 od 8 anta

Posle 5 trojki u prvoj četvrtini samo jedna u drugoj Minesote i ovih realno tri poseda prednosti u ovakvoj utakmici nije mala prednost.

Ant kad čuva Mareja ovaj jedva da dribla a kamoli da šutira. Ako ga ne ostavi na bloku, jako mu je teško da ga se otarasi. 

18 minutes ago, bios said:

Ova ekipa Niksa kao gladijatori koji su kliknuli da igraju timski umesto svako za sebe. Svaka im čast. 

kako su traljavo poceli trecu :isuse:

I onda za 2 minuta preokret 

tacdaun :D

ali ovaj tačdaun desnom nakon hvatanja levom uvek  obraduje 

Par puta su Anta sastavili pod košem i to mi se jako sviđa. Nema lakih koševa. 

1 koš iz igre do sad

Edited by Mil@n

Playoff Joker.

uzivancija bolan

Jokic ugostio jednom Edina i Koleta u Americi i od tad pojacano svrsavaju na njega, tacno se vidi po osmesima posle svakog dobrog poteza da pustaju u gace 

1 minute ago, Zli Gli said:

Jokic ugostio jednom Edina i Koleta u Americi i od tad pojacano svrsavaju na njega, tacno se vidi po osmesima posle svakog dobrog poteza da pustaju u gace 

A zapravo je Marej taj koji trenutno dominira.

1 minute ago, Zli Gli said:

Svaki iole normalan ljubitelj košarke svršava na ovo što Jokić radi večeras. Košarka bukvalno teško da može bolje od ovoga da se igra. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout