reg Posted May 15 Posted May 15 Isti mi utisak kao Milanu, samo šest poena prednosti posle onako dobre odbrane u prvom. Očekivao sam da vode 10+. 1
cedo Posted May 15 Posted May 15 1 minute ago, reg said: Isti mi utisak kao Milanu, samo šest poena prednosti posle onako dobre odbrane u prvom. Očekivao sam da vode 10+. sut marija i mpj 3 od 14. nadoknadili 1 od 8 anta 2
booyaka Posted May 15 Posted May 15 Posle 5 trojki u prvoj četvrtini samo jedna u drugoj Minesote i ovih realno tri poseda prednosti u ovakvoj utakmici nije mala prednost.
Mil@n Posted May 15 Posted May 15 Ant kad čuva Mareja ovaj jedva da dribla a kamoli da šutira. Ako ga ne ostavi na bloku, jako mu je teško da ga se otarasi. 1
uini Posted May 15 Posted May 15 18 minutes ago, bios said: Ova ekipa Niksa kao gladijatori koji su kliknuli da igraju timski umesto svako za sebe. Svaka im čast. 1 1
Mil@n Posted May 15 Posted May 15 (edited) Par puta su Anta sastavili pod košem i to mi se jako sviđa. Nema lakih koševa. 1 koš iz igre do sad Edited May 15 by Mil@n
Zli Gli Posted May 15 Posted May 15 Jokic ugostio jednom Edina i Koleta u Americi i od tad pojacano svrsavaju na njega, tacno se vidi po osmesima posle svakog dobrog poteza da pustaju u gace 1
kralj Posted May 15 Posted May 15 1 minute ago, Zli Gli said: Jokic ugostio jednom Edina i Koleta u Americi i od tad pojacano svrsavaju na njega, tacno se vidi po osmesima posle svakog dobrog poteza da pustaju u gace A zapravo je Marej taj koji trenutno dominira. 2
Mil@n Posted May 15 Posted May 15 1 minute ago, Zli Gli said: Jokic ugostio jednom Edina i Koleta u Americi i od tad pojacano svrsavaju na njega, tacno se vidi po osmesima posle svakog dobrog poteza da pustaju u gace Svaki iole normalan ljubitelj košarke svršava na ovo što Jokić radi večeras. Košarka bukvalno teško da može bolje od ovoga da se igra. 9
Recommended Posts