Zli Gli Posted May 15 Posted May 15 Kakvih par minuta, tri ofanzivna faula Minesote u nizu i mali milion glupih gresaka i promasaja na obe strane, kao ABA2 liga 1
booyaka Posted May 15 Posted May 15 Robija što je naučio, naučio je. Popriličan hrkljuš u poslednjih pet minuta.
Mil@n Posted May 15 Posted May 15 2 minutes ago, Zli Gli said: Kakvih par minuta, tri ofanzivna faula Minesote u nizu i mali milion glupih gresaka i promasaja na obe strane, kao ABA2 liga Bilo je i dosta kontakata u završnici ali, bez, faula. Denveru nisu svirali jer su dobili 3 faula u napadu. MPJ opet nepostojeći, moram primjetiti.
cedo Posted May 15 Posted May 15 (edited) hoce gordon, i to lep za sada dobro udvajaju edvardsa ^ Edited May 15 by cedo
Mil@n Posted May 15 Posted May 15 Ovo mi npr nije jasno, ovaj prodor Morisa bukvalno od centra, i NIKO da izađe da pomogne, na kraju čovek položi sam ko duh. Nije slučajno ovo što Ant maši ovako. Rekao sam ranije da je njegov način igre ekstremno naporan za telo. Mnogo driblinga, promena, u visokom tempu, a ne štedi se u odbrani. Vodio bi ovo Denver 10ak lagano da MIN nije imala seriju trojki u prvoj četvrtini.
MeanM@ Posted May 15 Posted May 15 2 minutes ago, Mil@n said: Ali kako uvali KAT rame u onda se pravi lud što je faul 🤣 I rame i nogu ispred i kao stakojiq faul Ovaj Gober se nekad bas tesko snalazi na parketu.
Mil@n Posted May 15 Posted May 15 Just now, MeanM@ said: Ovaj Gober se nekad bas tesko snalazi na parketu. Loša koordinacija ekstremiteta i glave. Zna on u glavi šta bi trebalo da uradi, ali izvjedba ne ide. 1
bios Posted May 15 Posted May 15 7 minutes ago, uini said: Ova ekipa Niksa kao gladijatori koji su kliknuli da igraju timski umesto svako za sebe. Svaka im čast. 1
Zli Gli Posted May 15 Posted May 15 (edited) Ali u ligi gde tolerisu milion koraka i duplih sudije 5 minuta gledaju da li je bio faul i onda cija je lopta, i to sredinom druge cetvrtine Ko da je bitno jbt, odlucite vise Edited May 15 by Zli Gli
Recommended Posts