Milošica Posted May 13 Posted May 13 (edited) Ant i KAT svaki napad razmišljaju o iznuđivanju faula i ispuštaju zvukove. Ozbiljno idu na kurac s tim. Edited May 13 by Milošica
1n54jd3r Posted May 13 Posted May 13 (edited) Jbg, Jokic glupim faulovima prekida momentum. Ozbiljno se Sota vraca u tekmu. MPJ mora nesto ubaciti valjda. AG je igrac tekme za sada kada je Denver u pitanju. Ant je nestvaran sa druge strane. Edited May 13 by 1n54jd3r
1n54jd3r Posted May 13 Posted May 13 Odmorio je Jokic, moze sad citavu poslednju cetvrtinu da odigra. Moraju malo da uspore ritam. U jurnjavi moze Minesota lako da se vrati.
reg Posted May 13 Posted May 13 AG ih drži. Kakva šteta za izgubljeni momentum, sad samo da ne krenu da troše sat pa izgube ritam. 2
reg Posted May 13 Posted May 13 Mogli bi da naprave neku akciju za Holideja ili MPJ-a, da ne šutira Jokić ove trojke iz loših pozicija u poslednjim sekundama.
Milošica Posted May 13 Posted May 13 Kakav napad i u kakvom trenutku "starosedeoci" igraju za ispodprosečnog šutera Brauna. Šampionski mentalitet.
Mil@n Posted May 13 Posted May 13 8 minutes ago, kralj said: Mogao je i Votsona malo da ubaci. MPJ najgori na terenu. Bukvalno čovek ne igra. A ovo je samo najbitnija tekma sezone. Ako neće sad da opravda 35 meleona, ne znam kada će.
reg Posted May 13 Posted May 13 (edited) Kakva šteta za ovaj promašaj Mareja kada je ostao sam, to bi olakšalo praćenje preostala tri minuta. Gubi koncentraciju u odbrani Minesota. edit: To je to, već druga zaredom akcija Marej - Jokić - Gordon sa pogubljenim rotacijama Edited May 13 by reg
kralj Posted May 13 Posted May 13 (edited) Mogao sam da stavim krovni pokrivač i termoizolaciju da će Marej da da ovu trojku. Edited May 13 by kralj 2
Mil@n Posted May 13 Posted May 13 1 minute ago, reg said: Gubi koncentraciju u odbrani Minesota. Posledica onoga što sam rekao. Ne mogu da igraju 48 minuta u tom tempu da ne ostavi posledice na kraju. Ne bi ovde trebalo da bude problema osim u slučaju neke serije trojki.
Recommended Posts