Jump to content
IGNORED

NBA 23/24

Amos

Recommended Posts

Posted

Yeeeeeeeees! Ovo nisam nikad video ovakvih 5 poena :) 

Posted

A ti se to dereš :D

• Haha 7
Posted

kakav kraj poluvremena za Debeloga & Drugare :ziga:

Posted

ovo bi trebalo da isisa energiju sa tribina sigurno, a nadam se i od igraca domaceg tima. KAT ima 1 od 10 iz igre, Ant igra sjajno ali opet imaju -15.

Nadam se da Micko gleda. Ovo je Jokic koga gotivi, 15 suteva iz igre za poluvreme :D

Posted

21 sekund pre kraja bilo 7 razlike :fantom:

Inače ona sekvenca Jokića - kucanje i naročito onaj pas Gordonu pre toga dok ovi ujedaju i publika kipi... MVP rođaci.

• +1 1
Posted

Fenomenalna košarka 

Posted

evo da ostane zabelezeno zbog cega je bilo vristanja u gluvo doba

• +1 4
  • Hvala 1
Posted

Nemoguće je da su protiv ovakve odbrane strpali 63. Bilo bi do jaja da Joka strpa jednu trojku što pre. A šutnuće je brzo.

Jbt, Mareja ne možeš da ne oboźavaš. Skroz autentičan frajer. Nikom nije bolje stajalo guranje kolica punih muda.

• +1 3
Posted

Kako je ušla jbt, skočio sam kao ožaren. :D Ludilo...

Neće ovo smiriti publiku, dosta je 2, 4 poena Anta, po koje kucanje i podivljaće svi, smiriće ih na duže vreme kada odu preko 20.

Ne sme ovo Denver da izgubi, ovo je uz neke neminovne greške usled velike agresivnosti Minesote skoro pa savršeno poluvreme. 

Ja bih Anta udvajao, bukvalno bi samo njega branio. Denver ipak ima više varijacija u napadu, njega ako zaustave, to je to.

Posted

dobro je sto sam resio da gledam ovo od kuce, ne ide da vristim po ofisu :D

Posted

Jeste Ant imao fenomenalne periode, ali i prosipa samo tako. Više se plašim neke Taunsove serije, ali izgleda da on stvarno ne ume na ovako fizički kodiranoj utakmici.

Jbt, kucam kao manijak. Odoh burbon dotvorim.

Posted
3 minutes ago, kralj said:

Jbt, kucam kao manijak. 

Šta se hvališ

• Haha 1
Posted

Uf kakav šuterski početak treće četvrtine, ubadaju ko ludi.

Posted
1 minute ago, Milošica said:

Šta se hvališ

Bijem tastaturu kao Šopen Kristiforija.

Plava strela ne vadi.

• Haha 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...