November 2, 20231 yr koje smo mi budale sto se lozimo jbt...kao da je pa bitno da li ce dobiti petu u nizu
November 2, 20231 yr Deluje mi da nemaju snage/koncentracije/motiva da odigraju odbranu kakva je potrebna da bi preokrenuli, čak i sa boljim Marejem i napadom u trećoj. Morala bi baš Minesota da krene da pravi gluposti, ili da padne neko koškanje.
November 2, 20231 yr 1 minute ago, 1n54jd3r said: koje smo mi budale sto se lozimo jbt...kao da je pa bitno da li ce dobiti petu u nizu Neka se mi ložimo, palac je za drugi deo rečenice.
November 2, 20231 yr Jokić kao da se odjavio, umesto da ide u reket gde daje koševe bez problema nastavlja da forsira šuteve za tri.
November 2, 20231 yr Ukoliko nekog zanima, NBA rekord uzastopno promašenih šuteva za tri poena drži Hjuston sa 27, tako da je Denver još uvek daleko. Kreću uskoro Lejkersi - Klipersi i Voriorsi - Kingsi, možda vidimo dobru večeras. Edited November 2, 20231 yr by boldrock
November 2, 20231 yr Poslušao te Meloun, nije normalan, šta će sad Jokić i ekipa da naprave seriju 20 razlike za 7 minuta... Vreme je za Tajsona i Holideja. Edited November 2, 20231 yr by boldrock
November 2, 20231 yr Jovic, Pokusevski, Micic, Marjanovic = 0 minuta. Petruseva jadnog uvaljuju, niko ga nece. Tugica.