kralj Posted April 30 Share Posted April 30 Potpuno sumanute serije od po minut i po, prvo ona za vođstvo 28:24, sad ovo što su spustili maltene na egal na kraju. Nesrećni Lejkersi, morali su dvocifreno ovo da vode. Link to comment
1n54jd3r Posted April 30 Share Posted April 30 Meni deluje da ce AD da se opet izduva od umora, i da ce Lebron morati da pogura u drugom. Valjda ce Malone napusiti svoje pulene u poluvremenu i da cemk gledati drugaciju kosarku u nastavku. MPJ je u zoni, ako nekoga valja hraniti loptama, on je ta meta. 2 Link to comment
kralj Posted April 30 Share Posted April 30 Just now, 1n54jd3r said: Meni deluje da ce AD da se opet izduva od umora, i da ce Lebron morati da pogura u drugom. Valjda ce Malone napusiti svoje pulene u poluvremenu i da cemk gledati drugaciju kosarku u nastavku. MPJ je u zoni, ako nekoga valja hraniti loptama, on je ta meta. Lebron igra veoma racionalno u napadu. Svaku grešku odbrane kažnjava i pravi viškove. Deluje da se prilično štedi. Plus u odbrani je saobraćajac. Link to comment
Zli Gli Posted April 30 Share Posted April 30 Lebron igra dobro ali sto covek ima problem kad prodje igraca i onda iz naskoka ili dvokoraka klizi kroz vazduh i promasi lagano polaganje, kao npr. veceras kad je posle toga pao i trazio Jokicev faul kojeg nije bilo. Neverovatno, 10 puta je to uradio samo u ovoj seriji, valjda je prejak i prebrz pa nema osecaj a to isto bolje pogadja iz kontakta nego solo na polaganju. Lejkersi kad ovo ne vode 10+ realno je da se raspadnu sad, Nagetsi tesko da mogu gore. A i igrao sam 4:1, valja nesto pogoditi. Link to comment
Fakundo Sava Posted April 30 Share Posted April 30 Ako ovako misle na minestou i jedni i drugi posle 7 utkmica Link to comment
kralj Posted April 30 Share Posted April 30 Kakva utakmica, udariće meteor u arenu. 1 Link to comment
ntwadumela Posted April 30 Share Posted April 30 Meni radi na telefonu ovaj: https://nbabox.me/denver-nuggets-vs-los-angeles-lakers-live/nba/stream-5 Ima reklama ofc. Link to comment
kralj Posted April 30 Share Posted April 30 Marej ima parastos govor tela. Bezobrazluk. Link to comment
reg Posted April 30 Share Posted April 30 8 minutes ago, Tsai said: Dajte potok leba vam nasusnog https://www.agendan.streamtv.futbolandres.eu/p/tsn-1-ca.html Imaš ovde spisak streamova koij rade i na mobilnom. http://www.rojadirecta.eu/ Link to comment
Zli Gli Posted April 30 Share Posted April 30 Ubodu i Rasel i Hacimura svojih 20ak % kad su sami kao duhovi za 3 i eto veceras dovoljno za +8. Jokic nije prisutan za sad. Link to comment
Peter Fan Posted April 30 Share Posted April 30 2 minutes ago, kralj said: Marej ima parastos govor tela. Bezobrazluk. Nije ni Jokicev puno bolji. Link to comment
kralj Posted April 30 Share Posted April 30 Da vas ne obeshrabrim, jedino gore od gledanja ove utakmice čega mogu da se setim je gledanje ove utakmice na strimu Link to comment
Zli Gli Posted April 30 Share Posted April 30 Gotovo je sad, Prins umesto Dejvisa do kraja meca verovatno Link to comment
Recommended Posts