Jump to content
IGNORED

NBA 23/24

Amos

Recommended Posts

Posted (edited)

Uzbudljivu završnicu igraju Lejkersi i Kingsi, Kingsi napravili mini seriju i izjednačili na 7 i po minuta do kraja, ali je Foks povredio skočni zglob nakon ulaza pod koš. Takođe, desilo se nemoguće, svirali korake Lebronu.

edit: Foks se zadržio minut u svlačionici, vratio u dvoranu,  uz ovacije ušao u igru i pogodio trojku.:D

Edited by boldrock
Posted

sad vidim zašto ovoliko hvalite pokuševskog...

• Haha 1
Posted

Otkud hvale? Bila je priča da treba da napreduje pa tek onda može u Partizan.

A i vrlo važno, Jokić poveo kontru, nije da se ne dešava u svakoj utakmici i protiv svakog protivnika. Na žalost, meni se čini da od Pokua neće biti ništa, a nenormalan je talenat.

• Haha 1
Posted

Kakav god da je talenat izgleda kao nedonošče, a i igra tako

• +1 3
  • Haha 2
Posted

Majka svih problema su mu povrede, više je bio na rehabu nego na terenu. 

Posted

Kad imaš onakvu konstituciju povrede mu dođu kao neminovnost usled onolikog naprezanja 

• +1 1
Posted
7 minutes ago, kralj said:

Majka svih problema su mu povrede, više je bio na rehabu nego na terenu. 

fakat, bolje da očima isprati i ne pipa debelog /kao u pekari/ nego da se trčeći za njim ne daj bože saplete i padne na salo, to bi bila povreda nad povredama

Posted

Dobio je on sigurno 15 ak kila od kako je u NBA. Nije to baš tako jednostavno. Karijeva konstitucija nije ništa bolja.

• Haha 1
Posted

Da, ali Kari je spoljni igrač, prodre on na ulaz 3,4 puta tokom utakmice na postavljenu odbranu ali to koristi više kao faktor iznenađenja, nema previše kontakta u njegovoj igri pogotovo u regularnom delu, dok je kod Pokua potpuno druga priča, on ide i na skok, mora da zagradi, generalno mnogo više igre u reketu

Posted

Kari kao Steph Curry?

Jeste li videli vi njegove ruke i ramena?

Ili video nekog treninga u teretani s težinama?

Curry je Hulk lično za Pokua i ne samo njega.

Nekako se u narodu primila priča da je Curry mršavac i štapić i obično dolazi od onih koji tekmu nisu pogledali u poslednjih 10 godina ako i upošte jesu pogledali neku NBA utakmicu.

• Hvala 1
Posted

A nije ni tačno. Bio je mršav, ali za svoju visinu ne toliko ekstremno kao Poku. Koji izgleda kao Curry sa koledža samo kad bi ga istegao 25cm.

Fbfgf9sWYAApAa-?format=png&name=large

Posted
1 hour ago, Venom said:

A nije ni tačno. Bio je mršav, ali za svoju visinu ne toliko ekstremno kao Poku. Koji izgleda kao Curry sa koledža samo kad bi ga istegao 25cm.

Fbfgf9sWYAApAa-?format=png&name=large

A sorry

Mislio sam da se upoređuje sa sadašnjim Curryem

Jebiga, nisam skoncentrisano pročitao, virusčina me lomi pa su mi sve funkcije na nižem nivou

Izvinjotka još jednom

Posted

Kari ima problem sa skocnim zglobovima, sve ostalo mu je vise nego dobro za NBA standarde niskih plejeva

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...