Jump to content
IGNORED

NBA 23/24

Amos

Recommended Posts

Posted

Bravo Jokara, jebi Zloga Gloga!

On ce da se kurci sto trci 20 kilometara za 16 minuta bez ikakvog treninga, dok mi pravi pregaoci crkavamo cele godine... sad nek pati!

• Haha 6
Posted
11 minutes ago, Milošica said:

Baš pravimo big deal oko nekih stvari.

Pa zar ne gledamo i u našim profesijama da lakše dođemo do nekog cilja, posebno ako je sredstvo legitimno. Što bi u sportu to bio neki greh?

Ok, između ostalog sport po svojoj prirodi donosi i mnoge emotivno vođene komentare, vrti se mnogo novca između ostalog baš zbog navijača koji to komentarišu, ali hladne glave - boli ga kurac. Tim potezom najviše što je sebi naškodio je što je iz objektvnih razloga u tom trenutku sebi značajno smanjio šanse da bude percipiran kao top 10 svih vremena, nego je samo top 15 :D

Jbg, sport je zadržao neke viteške elemente, bez obzira što je postao biznis pre svega. Ne radi se ovde o egzistenciji nego o legacyju. Neke stvari su prosto jajarske. Njegov odlazak u GSW je kao igranje Embida na predstojećoj Olimpijadi. To veliki šampioni ne rade.

• +1 2
Posted

ovo je predobro :)

• Haha 8
Posted
23 minutes ago, Milošica said:

Baš pravimo big deal oko nekih stvari.

Pa zar ne gledamo i u našim profesijama da lakše dođemo do nekog cilja, posebno ako je sredstvo legitimno. Što bi u sportu to bio neki greh?

Ok, između ostalog sport po svojoj prirodi donosi i mnoge emotivno vođene komentare, vrti se mnogo novca između ostalog baš zbog navijača koji to komentarišu, ali hladne glave - boli ga kurac. Tim potezom najviše što je sebi naškodio je što je iz objektvnih razloga u tom trenutku sebi značajno smanjio šanse da bude percipiran kao top 10 svih vremena, nego je samo top 15 :D

Jesi clan SNS-a?

Posted

Najveći uspeh Jokićeve karijere.. 

Screenshot_20240421-114221.png

• Haha 4
Posted

To što se pojavio u fejk tvitu zajedno sa Sidni?

Posted

OK, SNS bih mu mozda i opsrostio ali ovo... :mad:

Posted
Just now, Hele said:

Jesi clan SNS-a?

Ne.

Bezbednosne strukture su moj fah.

Posted (edited)
3 hours ago, Zli Gli said:

Koliko su losi Siksersi, Embid za 37 minuta na terenu +14 a sa Ridom umesto njega za 11 minuta laganih -21. Bas bas tuzna grupa gradjana, nece mozda izvuci ni te dve pobede sto sam prognozirao. Niksi gotivni ali tesko ce proci drugu rundu protiv Baksa ako Janis bude zdrav.

Lejkerse i Denver prespavao ali vidim da je bio neocekivano dug otpor Lebrona i drugara s obzirom kakve i oni pacere imaju u timu, drugu ocekujem da budu zgazeni od starta.

Embiid je bio ustopovan od strane Mitchella. Koliko je to sada igraca koji ga strpavaju u dzep u plej of-u. Marc Gasol,Marcus Smart,Al Horford,Adebayo,Mitchell itd. Ali moze mu se kada ga mediji stite i kriju iza nekih povreda:fantom: Koliko covek ne zna da odigra ledjima prema kosu , a suteve sa poludistance i za tri ne moze da pogadja u plej of-u u pristojnim procentima.

Edited by Micko8
Posted (edited)
1 minute ago, Micko8 said:

Embiid je ustopovan od strane Mitchella. Koliko je to sada igraca koji ga strpavaju u dzep u plej of-u. Marc Gasol,Marcus Smart,Al Horford,Adebayo,Mitchell itd. Ali moze mu se kada ga mediji stite i kriju iza nekih povreda:fantom: Koliko covek ne zna da odigra ledjima prema kosu , a suteve sa poludistance i za tri ne moze da pogadja u plej of-u u pristojnim procentima.

Šta ovo znači?

Edited by Milošica
  • Hvala 1
Posted
43 minutes ago, uini said:

steph ima veci chin ali je durant u te dve-tri sezone bio glavni igrac dubsa, ako je to uopste vazno kada je takva ekipa

Pa da, ali to je bio tim sa dva najbolja šutera na svetu, plus treći koji je u top10. Apsolutno je nebitno da li je jedan ili drugi ubacio 5-6p više. Slično ko Vejd i Lebron u Majamiju. Uostalom Stef je uzeo dve titule bez KDja, KD nije bez Stefa.

Ja se dobrim delom slažem sa napadajem (napadajom?), prelazak u GSW mu je ozbiljna mrlja na legasi, a u mom visoko stručnom i krajnje neobjektivnom leksikonu NBA košarke te dve titule stoje sa asteriskom.

Ali nemam nikakvu zamerku na sve posle GSWa, legitimno pokušava i daje sve od sebe u borbi za prsten. I maksimalni respekt za odnos prema reprezentaciji, neće bez razloga ostati zapisan u istoriji kao košarkaš sa najviše olimpijskih zlata.

• +1 3
Posted (edited)

5 minutes ago, Milošica said:

Ne.

Bezbednosne strukture su moj fah.

Pa sto nisi, nije nelegitimno, a pomoglo bi ti u poslu?

Ali ne bih se ja bavio tim aspektom vec samo kosarkom.

Nije ucestvovao ni u stvaranju kulture, pravljenju sistema... to je i dan danas i uvek ce biti Stefov tim.

I to mozda na papiru pise 2 puta NBA sampion i 2 puta FMVP, ali u realnosti Dirkov jedan prsten i FMVP vrede mnogo vise.

Nije to nista problem i njegova je stvar, ali cisto da se razjasni. I zato nikad nece biti u top 10 svih vremena iako talentom je mogao.

I zato nemamo Big 3 2010-ih nego su Dzejms i Kari pa onda Durent. Iako je vrv bolji od Karija.

Edited by Hele
  • Haha 1
  • -1 1
Posted
6 hours ago, reg said:

Posle je nastavio sam "evo vidite Jokic se buni, kaže da je bio faul, ali naravno da će to da kaže, a mi smo videli kakav je blok to bio"...sve to dok ide usporen snimak kako AD drži Jokića za dres,. Podseca me na lik onog ljigavog pedofila koga glumi Svejzi u Doni Darku.

To je pravilo na ESPN-u da spustaju debelog. Secam se kako je taj majmun pre dva meseca govorio da je Jokic najbolji igrac u ligi samo zato sto je Embiid povredjen, ignorisuci cinjenicu da ovaj drugi ne ume da igra kada pocne ozbiljna kosarka:)

Posted
Just now, Hele said:

Pa sto nisi, nije nelegitimno, a pomoglo bi ti u poslu?

Ne bi mi pomoglo.

Inače, sve se slažem sa vama kada govorite o legasiju, samo mi način na koji se piše o tome nekad deluje previše napadan :D

No dobro, sve su to čari ove divne igre pod obručima.

• Vojvodo,serdare 1
Posted (edited)
10 minutes ago, Milošica said:

Šta ovo znači?

Znaci da uvelicavaju njegove povrede za milion puta. Na primer pre pocetka plej in-a i utakmice sa Majamijem, su ga  na ESPN-u hvalili  nekih 15 minuta, kako izgleda bolje nego ikad, kada je krenula utakmica i kada je poceo da promasuje suteve koje u regularnom delu sezone pogadja u dobrim procentima, poceli su da ga brane kako ne izgleda dobro, kako mentalno i fizicki nije spreman itd. Ako je zaista povredjen i ne moze da se krece, onda ne bi trebao da igra. Svake sezone imi alibi da je povredjen, prosle sezone protiv Bostona je imao dva,tri zverska zakucavanja preko cuvara a kada je se ispromasivao u seriji opet je imao alibi da je bio povredjen i da se jedva kretao po terenu :fantom:

Edited by Micko8
  • +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...