kralj Posted April 21 Posted April 21 PW je neiskusan, al elitnu odbranu igra, kako god, vreme je da se vrati KCP.
1n54jd3r Posted April 21 Posted April 21 LAL su imali taktiku da u prvoj idu na all in, istrosili su se muski. U sledecoj je za ocekivati da AD oscilira i bude slabiji. Dlo je kljuc serije, a nekako mu Nuggetsi uvek isisaju samopouzdanje 2
reg Posted April 21 Posted April 21 Ja se ne sećam da su imali Nagetsi bacanje. Jadan Lebron, donekle mi ga žao, s kim mora da igra, D Lo, Dinvidi, AR...nema ko da čuva Džamala, a Jokić je zver koja uzima dosta energije Dejvisu. Da ne spominjemo da je dovoljno da MPJ skoči kada mu je čuvar u faci i da praktično ima slobodan sut.
kralj Posted April 21 Posted April 21 Potpun je wtf da u današnje vreme kontender na mestu 8, 9 i 10. igrača ima živopisne junake poput Redzija, Dendrea i legende Solnoka. 1 1
napadaj Posted April 21 Posted April 21 20 minutes ago, kralj said: Jel smo sutnuli bacanje u drugom? Jok
Micko8 Posted April 21 Posted April 21 (edited) Davis drzi Jokica rukom oko struka i onda blokira sut i ide usporeni snimak sa tom situacijom a onaj majmun sto je kao vodio GS izjavljuje kako je to bila odlicna odbrana Davisa Edited April 21 by Micko8 2
reg Posted April 21 Posted April 21 10 minutes ago, Micko8 said: Davis drzi Jokica rukom oko struka i onda blokira sut i ide usporeni snimak sa tom situacijom a onaj majmun sto je kao vodio GS izjavljuje kako je to bila odlicna odbrana Davisa Posle je nastavio sam "evo vidite Jokic se buni, kaže da je bio faul, ali naravno da će to da kaže, a mi smo videli kakav je blok to bio"...sve to dok ide usporen snimak kako AD drži Jokića za dres,. Podseca me na lik onog ljigavog pedofila koga glumi Svejzi u Doni Darku. 1
Miljenko Posted April 21 Posted April 21 Odnos bacanja 6-19. Na preostala 3 meca, 21-30, 22-25, 28-22, pocevsi od Cleveland-Orlando. Ne secam se da sam video da sampionski tim sutne 6 slobodnih bacanja za celu utakmicu.
Zli Gli Posted April 21 Posted April 21 Koliko su losi Siksersi, Embid za 37 minuta na terenu +14 a sa Ridom umesto njega za 11 minuta laganih -21. Bas bas tuzna grupa gradjana, nece mozda izvuci ni te dve pobede sto sam prognozirao. Niksi gotivni ali tesko ce proci drugu rundu protiv Baksa ako Janis bude zdrav. Lejkerse i Denver prespavao ali vidim da je bio neocekivano dug otpor Lebrona i drugara s obzirom kakve i oni pacere imaju u timu, drugu ocekujem da budu zgazeni od starta.
Hele Posted April 21 Posted April 21 Znam, znam da smara, ali mora se tradicionalno. Jesu Lejkersi izgubili, ali su ih sad provalili. 1
uini Posted April 21 Posted April 21 @Zli Gli, moja dva centa na temu: ta razlika koju pominješ je došla pre svega zbog performansa igrača sa klupe; knicksima su igrali babo, deuce i mitch lobinson = 42pts vs batum, reed, (payne i hield) = 7pts. pri čemu je reed odigrao odlično prvo poluvreme, batum, oubre i lowry vrhunsku defanzivu celu tekmu, još lowry odlepio ofanzivno kao da je 2019a. maxey takođe isporučio u drugom, jedino je tobias harris džinović prodao. igrali su jako dobro ali 1/ su ih knicksi otrtili u skoku i 2/na stranu embiidova povreda, mislim da nema sreće i kada je potpuno zdrav i spreman da zavisiš od joela na kraju tekme. jednostavno se umori i ne može više da radi dole pod košem, razgrće i slično, nego bira neke trice i duge dvice, koje opet ne ulaze toliko kada ga stigne umor. sve se svede na to da se dokopa linije slobodnjaka. ako je joel sposoban da igra a izgleda da jeste, biće ovo duga serija 55-33 u skokovima, 45.7%-34.3% u tricama, gde je hart ubacio svaku na kraju iako nije dobar šuter i provociran je da reši. to neće sad postati standard opet svega 7 razlike, sve sa mitchova dva ubačena slobodnjaka u clutchu, koje inače šutira malo iznad 40% imaju knicksi rezerve u brunsonu, og-u i trivecenzu ali se ne mogu ni očekivati onakve partije harta (mislim na šut), deucea i mitcha u kontinuitetu 2 2
Recommended Posts