kralj Posted April 21 Posted April 21 Inače plava strela igra vrhunsku utakmicu mimo šuta. MPJ izgleda vraća formu. Očajan je u poslednje vreme, mislio sam da će opet da proiga tek oko nove godine kad razradi podcast. Kod njega je ključ skok. Tu dobije i samopouzdanje i koncentraciju. Sve na stranu, opet se svodi da ce debeli morati da ubaci u treću. 1
Lancia Posted April 21 Posted April 21 1 minute ago, napadaj said: Biće 15 za Denver na kraju. Sad mi bzvz kad znam rezultat. 5
1n54jd3r Posted April 21 Posted April 21 Upalila se masina. KCP je x faktor. A i MPJ je sasvim korektan, probudio se i u odbrani. 2
kralj Posted April 21 Posted April 21 Istina, ali Jok pre svega kao tenk u gerilskom ratu. Sve bacaju po njemu i odbija se. KCP
napadaj Posted April 21 Posted April 21 3 minutes ago, nisam ja said: kako beše link? buffstreams.app Redži jebem te ludog 1
reg Posted April 21 Posted April 21 Mogli bi da prikoce sa faulovima, tek je počela četvrtina. Marej je ušao u zonu, imaju šanse da zadrže vođstvo ako ne polude DLo ili AR. Mislim da je Dejvis ostao bez daha. 1
1n54jd3r Posted April 21 Posted April 21 Ne da prezivljavaju Jokiceve minute na klupi, no i povecavaju prednost. Cak i rahmetli DAJ ima kontribuciju u odbrani LBJ smoreno posmatra sa klupe. AD se umrtvio.
reg Posted April 21 Posted April 21 LBJ je imao pogled ocajnika kada je seo na klupu, pogledao semafor i video da je 60-57 nakon što su on i Dejvis odigrali skoro savršeno poluvreme.
1n54jd3r Posted April 21 Posted April 21 Stizu Lejkersi. Nadam se da ce Malone na TO traziti da Jokic napadne AD-a koji nema energije vise. 1
Recommended Posts