Jump to content

NBA 23/24

Featured Replies

Inače plava strela igra vrhunsku utakmicu mimo šuta. MPJ izgleda vraća formu. Očajan je u poslednje vreme, mislio sam da će opet da proiga tek oko nove godine kad razradi podcast. Kod njega je ključ skok. Tu dobije i samopouzdanje i koncentraciju.

Sve na stranu, opet se svodi da ce debeli morati da ubaci u treću.

• Replies 9.5k
  • Views 519.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• *edited by mod
    *edited by mod

• Devedesetih je Jordan plazio jezik, došla je nova era     NBA bolja nego ikad    

• Nuggetsi s povređenim drugim igračem gube 0-2: esam reko da ih je samo usralo prošle godine, o sudbino kleta   Wolvesi bez petog najboljeg igrača gube petu utakmicu: opet sere Nuggetse da pr

Posted Images

Biće 15 za Denver na kraju.

1 minute ago, napadaj said:

Biće 15 za Denver na kraju.

Sad mi bzvz kad znam rezultat.

Odrobijace lebron rasela.

Upalila se masina. KCP je x faktor. A i MPJ je sasvim korektan, probudio se i u odbrani.

Istina, ali Jok pre svega kao tenk u gerilskom ratu. Sve bacaju po njemu i odbija se.

KCP :cool:

kako beše link?

3 minutes ago, nisam ja said:

kako beše link?

buffstreams.app

Redži jebem te ludog

4 minutes ago, nisam ja said:

kako beše link?

Upri

Mogli su baš još malo. Ide Deandre tajm, treba zalihe.

Jokic izpizdeo zna koliko su sad mogli da ih iseku

Mogli bi da prikoce sa faulovima, tek je počela četvrtina.

Marej je ušao u zonu, imaju šanse da zadrže vođstvo ako ne polude DLo ili AR. Mislim da je Dejvis ostao bez daha.

Ne da prezivljavaju Jokiceve minute na klupi, no i povecavaju prednost. Cak i rahmetli DAJ ima kontribuciju u odbrani :) LBJ smoreno posmatra sa klupe. AD se umrtvio.

LBJ je imao pogled ocajnika kada je seo na klupu, pogledao semafor i video da je 60-57 nakon što su on i Dejvis odigrali skoro savršeno poluvreme.

Stizu Lejkersi. Nadam se da ce Malone na TO traziti da Jokic napadne AD-a koji nema energije vise.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout