uini Posted April 12 Posted April 12 22 minutes ago, goofs said: Možda je i vreme da ovaj Boston uzme prsten. nikad nije vreme da bostan uzme prsten, pogotovo sada, kada treba da im uzmemo browna za shitload pikova i julija 1
kralj Posted April 12 Posted April 12 (edited) 3 minutes ago, uini said: knicksi nisu kompletni ali su arguably jaci bez plejof julija Nisam prevideo, Julija ne tretiram kao playoff asset. Nije valjda da se Braunu radujete... Edited April 12 by kralj 1
uini Posted April 12 Posted April 12 brown nam je igrac do contender statusa nema bolje opcije na trzistu za knickse, taman ono sto nedostaje
goofs Posted April 12 Posted April 12 Nema Julija, ali OG je takodje jedan od rovitih koji se tek vratio. jbg, pričam objektivno, Porzingis se baš dobro uklopio, Džru je potajno krađa sezone, a istok se baš nudi
kralj Posted April 12 Posted April 12 12 minutes ago, uini said: brown nam je igrac do contender statusa nema bolje opcije na trzistu za knickse, taman ono sto nedostaje Bolje Bogdana da dovedu.
1n54jd3r Posted April 12 Posted April 12 Minesota je zajebana kao kratko cebe. AKo bi npr KAT-a polako vracali, da ulazi sa klupe, da ne remete hemiju starterima, uh - good luck ko na njih naleti.
Milošica Posted April 12 Posted April 12 38 minutes ago, uini said: nikad nije vreme da bostan uzme prsten, pogotovo sada, kada treba da im uzmemo browna za shitload pikova i julija Uzećemo Mičela.
Hele Posted April 12 Posted April 12 Jokic prestigao Vilta i dosao na cetvrto mesto po ukupnom broju asistencija kada su centri u pitanju.
uini Posted April 12 Posted April 12 37 minutes ago, kralj said: Bolje Bogdana da dovedu. bogdana je trebalo dovesti onomad kada su pazarili fourniera, tj umesto njega. sada na sg/sf cepaju trivicenzo, hart, og, sve defanzivni savanti a donte ume i da metne 7 komada trica brown je super, zato što knicksima više ne fale sidekicks, već prvi ili drugi igrač ekipe, koji je kompatibilan sa brunsonom i ostatkom tima. brown je verovatno najbolji defanzivac od tih 20ak superstarova a i lik koji može da iskreira sam za sebe i isporuči 25pts on any given night. 14 minutes ago, Milošica said: Uzećemo Mičela. mitchell pored brunsona je baš loš izbor. to bi bila odbrana perimetra kao kod cavsa a još se brunson i mitchell preklapaju sa talentima, više nego garland i mitchell. hard pass. 1
goofs Posted April 12 Posted April 12 ^^ Vlad Divak je na oko 3500 asista. Živo me zanima ko je tu izmedju, ako su Vilt i Karim u listi, logično je da i Rasel bude, valjda
Jesper23 Posted April 12 Posted April 12 39 minutes ago, uini said: bogdana je trebalo dovesti onomad kada su pazarili fourniera, tj umesto njega. sada na sg/sf cepaju trivicenzo, hart, og, sve defanzivni savanti a donte ume i da metne 7 komada trica brown je super, zato što knicksima više ne fale sidekicks, već prvi ili drugi igrač ekipe, koji je kompatibilan sa brunsonom i ostatkom tima. brown je verovatno najbolji defanzivac od tih 20ak superstarova a i lik koji može da iskreira sam za sebe i isporuči 25pts on any given night. mitchell pored brunsona je baš loš izbor. to bi bila odbrana perimetra kao kod cavsa a još se brunson i mitchell preklapaju sa talentima, više nego garland i mitchell. hard pass. A ne bi da uzmete Bridžisa i zaokružite Vilanova feretejl? Meni je Mikal bolja opcija od Brauna, posebno što bi Netsi vjerovatno tražili manje.
uini Posted April 12 Posted April 12 52 minutes ago, Jesper23 said: A ne bi da uzmete Bridžisa i zaokružite Vilanova feretejl? Meni je Mikal bolja opcija od Brauna, posebno što bi Netsi vjerovatno tražili manje. brown je puno bolji napadač a knicksi već imaju anunobyja na poziciji mikala, koji je puno bolji defanzivac, imho
Recommended Posts