Jump to content
IGNORED

NBA 23/24

Amos

Recommended Posts

Posted

Sećam se toga, još je Batler igrao za Minesotu. Bizli je igrao za Denver.

• Vojvodo,serdare 1
Posted (edited)

Zanimljivo je da sad igraju Lejkersi i GSW, sto je za veliku vecinu publike najbitnija utakmica, a ovde je svaka tekma koja se nocas igrala pomenuta, osim te 😄

Edited by Hele
Posted (edited)

Iovako ih čeka plejin, Voriorse sigurno, a Lejkerse verovatno.

Mislim da bi Lejkersi morali (prvo da da obrnu ovo) da dobiju Pelse i da ovi kiksnu protiv Voriorsa ili Kingsa, kao i da imaju bolji skor od Kingsa (koji bi onda morali da izgube od Finiksa ili Portlanda) jer Kingsi imaju tajbrejker.

Edit: napraviše seriju Voriorsi od 10-0, vode 15 razlike posle treće

Edited by reg
Posted

Sansi se približili na 13 razlike i počeli da pogađaju...bolje reći manje promašuju. 

Posted

Na kraju ipak rutnski Klipersi.

Čini mi se da GSW već neko vreme akumulira snagu, nerealno je da Kari protiv Lejkersa uzme 9 šuteva iako ne može da promaši. Sumnjam da će proći plej in. Ne bih im dao više od 15%.

U Denveru Braun dolazi do kakve takve forme, a Votson se baš muči u ovom finišu. Opet Jokić na klupi utiče na to da i ova desetkovana G league Juta igra ravnopravno sa Jokić-free Denverom.

Posted

Ne bih se složio. Warriorsi mogu lako da dobiju sve tri do kraja i preskoče Lakerse jer su ih upravo dobili 2-1 u sezoni. Doduše vrlo je moguće da će biti više timova sa istim brojem pobeda, pa su i tie breakeri drugačiji.

Pelicansi su u svakoj supi mirođija ovde. Igraju sve tri protiv plejof timova zapada iz donjeg dela kostura. Ako se oni raspadnu moglo bi biti zanimljivo.

• +1 2
Posted

Odlična forica :D

Posted

^bila bi da je napisao grckom heroju, sto je ahil bio, tj svako ko je rodjen iz ljubakanja bogova/boginja & smrtnika/ca  :/

Posted

Jel gledao to neko, kako samo dva bacanja ukupno za oba tima? Ok, za Seltikse revijalni mec ali 0 bacanja bas, preterano

Posted (edited)

Naz Rid sinoc samo osam minuta i onda popio iskljucenje. Edvards se poprilicno istrosio i ispucao sinoc. Ako se Gordon vrati u postavu, Denver ima lepe sanse da veceras dobije Minesotu i preuzme 1st seed. Utakmica sezone prakticno.

Edited by 1n54jd3r
Posted
1 minute ago, 1n54jd3r said:

Utakmica sezone prakticno.

i dalje ne mogu da razumem šta prvo mesto rešava u datom kontekstu na zapadu; okej je što imaš prednost domaćeg terena sve do finala ali nije to nikakva garancija, jer te najverovatnije čekaju u prvom kolu lakersi, dubsi, možda sunsi. ja sam ubeđen da te ekipe prolazr i minny i oklahomu u npr 6 tekmi max, odnosno, da će biti teži protivnik za nuggetse od nekih drugih ekipa koje su u plejofu ili u borbi za plejin. 

Posted
10 minutes ago, uini said:

i dalje ne mogu da razumem šta prvo mesto rešava u datom kontekstu na zapadu; 

Rešava domaći teren protiv Dalasa u drugom kolu. Prva runda je potpuno nebitna u tom kontekstu, čisto postoji kao draft za Kankun. 

• Wub 1
Posted

Kakvo pojačanje pred PO.

Posted

Za koji tim pričaš?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...