Greek Freak Posted April 9, 2024 Posted April 9, 2024 Zar ne treba u racunicu ovih 361 Kineza, pored broja godisnje prodatih Jokic patika, ubaciti i neki "rising brand awareness", ili kako bi se to vec nazvalo? Mislim na to koliko ce ljudi opste cuti za njih zahvaljujuci ugovoru sa Jokicem i koliko ce im to doneti indirektnih prihoda, kratkorocno i dugorocno. 5
goofs Posted April 9, 2024 Posted April 9, 2024 44 minutes ago, uini said: jokic ce i sa ovim teleshop likovima prodati shitload gilja, ako bude neki podatak za godinu dana, pricacemo 1 7 1
uini Posted April 9, 2024 Posted April 9, 2024 (edited) ^edin znae, edin naebolje dae mislim da se edin bas potcenjuje, na nekom bazicnom nivou. Edited April 9, 2024 by uini 2
napadaj Posted April 9, 2024 Posted April 9, 2024 Ogroman rispekt za Miloša zbog Cause of Death majice.
Milošica Posted April 9, 2024 Posted April 9, 2024 (edited) Hvala. Napadaj me skinuo sa ignora, odoh da se napijem. Edited April 9, 2024 by Milošica
Heaviside Posted April 9, 2024 Posted April 9, 2024 1 hour ago, Greek Freak said: Zar ne treba u racunicu ovih 361 Kineza, pored broja godisnje prodatih Jokic patika, ubaciti i neki "rising brand awareness", ili kako bi se to vec nazvalo? Mislim na to koliko ce ljudi opste cuti za njih zahvaljujuci ugovoru sa Jokicem i koliko ce im to doneti indirektnih prihoda, kratkorocno i dugorocno. Pa zato je i tamo a ne u nekoj kompaniji za koju su svi čuli. Naravno da i kinezi imaju svoju računicu. 1
Venom Posted April 9, 2024 Posted April 9, 2024 19 minutes ago, Heaviside said: Pa zato je i tamo a ne u nekoj kompaniji za koju su svi čuli. Naravno da i kinezi imaju svoju računicu. Famous last words: "maybe we should try with Jokić" 1
Venom Posted April 9, 2024 Posted April 9, 2024 57 minutes ago, goofs said: Nije dugo prošlo i Sonicsi su otišli u Oklahomu. Pametnom dosta. 2
omiljeni Posted April 9, 2024 Posted April 9, 2024 trenutno najprodavanije patike i patike koje nosi najviše nba igrača su patike 1 wnba igračice. preksinoć bila utakmice ženske košarke koja je gledanija od svih nba utakmica u poslednjih 5-10 godina. ono, vrlo je moguće da nba više nikad neće imati utakmicu sa toliko gledalaca. možda eventualno ako se zalomi neki game 7 finala tipa Zion protiv nekog šupka koji danas ima 11 godina. liga nikad popularnija, jedino je jebe što svi gledaju ilegalne streamove i kupuju bofl patike. 3
bradilko Posted April 9, 2024 Posted April 9, 2024 8 minutes ago, omiljeni said: trenutno najprodavanije patike i patike koje nosi najviše nba igrača su patike 1 wnba igračice. preksinoć bila utakmice ženske košarke koja je gledanija od svih nba utakmica u poslednjih 5-10 godina. ono, vrlo je moguće da nba više nikad neće imati utakmicu sa toliko gledalaca. možda eventualno ako se zalomi neki game 7 finala tipa Zion protiv nekog šupka koji danas ima 11 godina. liga nikad popularnija, jedino je jebe što svi gledaju ilegalne streamove i kupuju bofl patike. porasti djecace. gledao sam nba utakmice iz 70-ih, 80-ih, 90-ih kad je bila korona. realno je sve to smesno za danasnju kosarku i nba. 80-ih su bila dva tima, lejkersi i seltiksi ali su ih ujebali pistonsi sto njihove dve titule cine izvanredan podvig. ajde 80-e ali sam opet gledao ona buls finala sa jutom. dojam mi je bio, jebote al je ovo sporo. a kad sam bio mladji drhtao sam cekajuci na bk cini mi se i vladu olica iz amerike. kao sad se secam do svanuca i u carice milice na burek, srecan sto "izopaceni mormoni" nisu dobili a jos mi je tu bio kuki brat. gledamo odlicnu nba ligu sa pregrst favorita. no kad cjenis gledanost treba da malo pogledas i druge stvari, nor etabliralo se jos sportova, dobilo na popularnosti, ima kina,, indija, kalendar popunjeniji. ko je gledao nfl 70-ih, 80-ih van usa? i oni su dobili na zamahu, cak smo imali ligu u srbiji a nismo unikat. negde procitah da je mls gledanija od nhl u usa. menjaju se parametri
reg Posted April 9, 2024 Posted April 9, 2024 3 hours ago, omiljeni said: trenutno najprodavanije patike i patike koje nosi najviše nba igrača su patike 1 wnba igračice. preksinoć bila utakmice ženske košarke koja je gledanija od svih nba utakmica u poslednjih 5-10 godina. ono, vrlo je moguće da nba više nikad neće imati utakmicu sa toliko gledalaca. možda eventualno ako se zalomi neki game 7 finala tipa Zion protiv nekog šupka koji danas ima 11 godina. liga nikad popularnija, jedino je jebe što svi gledaju ilegalne streamove i kupuju bofl patike. A liga nema veze sa WNBA? NBA igrači ne promovišu svoje koleginice? Jedna utakmica ženske košarke koja je bila nacionalno finale eliminacionog turnira je bila gledanija od svih nba utakmica u poslednjih 5 -10 godina, gde ima 2460 utakmica u regularnoj sezoni i gde se u plejofu igra na 4 dobijene utakmice i gde se sve do finala igra u različitim vremenskim zonama. Sumnjam da je liga zabrinuta. Da svi kupuju bofl patike ne bi Sketchers gledao da uđe preko Embiida, Rendla i Mana na tržište a Jokic (navodno) dobijao 10 miliona za obraćanje iz svlačionice koje su verovatno morali dodatno da obrade da bi bilo razumljivo.
reg Posted April 9, 2024 Posted April 9, 2024 Ujutru u 4 Finiks igra sa Klipersima. S obzirom da Pelsi igraju sa Portlandom, ako Sansi izgube, mogli bi nazad na sedmo mesto.
Recommended Posts