Jump to content
IGNORED

NBA 23/24

Amos

Recommended Posts

Posted

Ma, ja stojim da se moze prodati i regularnom pricom, ali on bas moze da osuri, ali verovatno nije pristao na tu pricu.

Verovatno radikal se kompleksira i nece taj fazon nego hoce da bude superstar kao i svi drugi.

A da su furali pricu: ,,Debeli klinci, sve je moguce" prodao bi vise patika od Dzordana.

Zivite na selu, imate sto kila sa 12 godina, pijete kocu i jedete ko svinje i niste bas ni najvredniji i ne trenira vam se? Ne brinite, to vas nece spreciti da postanete NBA MVP. Sve sto vam treba su Jokic Najki patike.

Ode 10 miliona komada za dva dana.

little-troll.jpg

• Haha 1
Posted
9 minutes ago, Fins fleet said:

Od cele ove price mi je najsmesnije bilo kako Jokic nije relatable u Americi. Debeli zadrigli belac nije relatable, kako da ne. :D

Mozda bi gledali seriju o njemu, ali ocigledno ne bi kupovali njegove patike

Posted

Znam da deluje kao cirkularni dokaz, ali meni je to sto ga nije sngazovao ni jedan od velikih brandova hasan pokazatelj, a ocigledno je zainteresovan za prodaju patika. 
naravno, i oni ljudi grese i mozda bi bio bum

• +1 1
Posted
5 minutes ago, Lezilebovich said:

Znam da deluje kao cirkularni dokaz, ali meni je to sto ga nije sngazovao ni jedan od velikih brandova hasan pokazatelj, a ocigledno je zainteresovan za prodaju patika. 

Nije zainteresovan da bude available za sve marketinske kampanje, engagement na socijalnim mrezama itd. Ocigledno je prihvatio kineze jer to od njega nisu zahtevali. Ko moze da potvrdi da Nike ili neko iz tier1 proizvodjaca nije pokusao prethodno da dodje do dogovora sa njim. 

• +1 1
Posted

Ko može da potvrdi da nije zainteresovan?

To je samo vaše učitavanje. Debeli je svakako alav na lovu

Posted
11 minutes ago, Lezilebovich said:

Sasvim je jasno da ima košarkaša atraktivnijih za premium brendove.

Da je sebi nadenuo nadimak King Joker u srednjoj školi i pravio cirkuske predstave kao što je The Decision, bilo bi drugačije. Postoje gomile tekstova o tome šta su Jordan i King sve radili u marketinškom smislu da bi postali ovo što jesu. Debeli nije angažovao ni agenciju, sve se za sad svodi na to da je dobar muž i sluša svoju ženu kada mu opegla nešto za danas, a on se nada da će tako obučen i ozbiljan privući nekog sponzora. :isuse:

• +1 1
Posted
1 hour ago, Filozof manijak said:

Ko može da potvrdi da nije zainteresovan?

To je samo vaše učitavanje. Debeli je svakako alav na lovu

Nedostatak jedne socijalne mreže može da potvrdi. Ne bih rekao da je alav, više da nije gadljiv, a i već je zgrnuo dovoljno da može da se baškari kolko god hoće po Somboru i Srbiji kao drugi lokalni tajkuni :s_w:

Posted

Pričate na različitim nivoima apstrakcije. 

Djuro polazi od toga da je Jokić takav kakav je u smislu spremnosti na saradnju u izgradnji svog brenda i da se to ne može promeniti. Vi pričate o tome kakvo bi čudo od njega moglo da se napravi kada bi on na to pristao. 

Nema mentol ni instagram profil sa generčkim slikama kao recimo Bogdan, što ne zahteva nikakvo angažovanje sa njegove strane niti otkrivanje neke privatnosti. Znači jedna apsolutna nula u smislu promocije sebe kao brenda. Kao inat nekome da tera. Bukvalno mislim da nivo ispod ne postoji.

Ja sam team Djuro - to stanje svesti u kome Jokić odbija da dopusti nekoj agenciji ili proizvođaču opreme da poradi na njemu kao brendu je deo onoga što Jokić jeste. On je mnogo toga, naveli ste neke karakteristike njegove ličnosti i stavke iz životnog puta koji mu idu u korist, ali je i nemoguć za saradnju u smislu brendiranja. 

Da je broj prodanih patika jedini bitan bottom line je naravno tačno, ako pričamo o sponzorakim ugovorima za patike :D a Jokić ovakav kakav je ne može da ih prodaje dovoljno da bi se vodećim brendovima isplatila saradnja sa njim. Da može, bio bivkod njih a ne kod kineza. Neka druga verzija Jokića koja dopušta i pažljivo bira koji stručnjaci rade na njegovom brendu od ulaska u NBA bi verovatno mogla da proda ihaha kontejnera, ali ta verzija Jokića ne postoji. Postoji samo ova koja ni nakon dva MVP-ja nije imala svoju patiku nego je igrao u GT-Jump, a i to se loše prodaje, mada je izašla sad dvojka koja je primerenija trendovima. 

• +1 1
Posted

Ja ništa ne razumem šta pišete, jebo me onaj ko me napravi ovako glupog.

• +1 1
  • Wub 1
  • Haha 3
Posted

Apropo prvotimaca Denvera koji nisu naročito zainteresovani za brendiranje, nemaju Instagram i svoj model patika, MPJ je izbacio epizodu svog podkasta u kojoj je gost Lana Rhoades. 

• Haha 4
  • Hvala 1
Posted
48 minutes ago, Heaviside said:

Pričate na različitim nivoima apstrakcije. 

Djuro polazi od toga da je Jokić takav kakav je u smislu spremnosti na saradnju u izgradnji svog brenda i da se to ne može promeniti. Vi pričate o tome kakvo bi čudo od njega moglo da se napravi kada bi on na to pristao. 

djuro je zapravo bio u fazonu kako je jokicev ugovor 10x veci od realnog kapaciteta prodaje patika [u prodavnicama via kontejneri], tako da djuro polazi ne toliko od apstrakcije, vec od vrlo neutemeljenog i netacnog predubedjenja, koje moze da mu demistifikuje sirok dijapazon rukija iz oblasti ekonomije, brendinga ili pijace, npr.

i ja se apsolutno slazem da je jokic takav kakav je, medjutim, to nije ni bio predmet diskusije, vec djurini shokovi na temu koji smo neimachi poima.

Posted
1 hour ago, Heaviside said:

a Jokić ovakav kakav je ne može da ih prodaje dovoljno da bi se vodećim brendovima isplatila saradnja sa njim. Da može, bio bivkod njih a ne kod kineza. 

i jos ovo: jel to znaci da su u trenutku potpisivanja za kineski brend patika, bili neisplativi i jimmy butler, klay thompson, dwayne wade i mnogi drugi [lista je na linku]?

https://www.streetopia.me/m/news/61f97b5c8f7ecc324353fed5/chinese-brands-more-present-than-ever-at-the-nba

ili je ipak to trziste od 2ipo milijarde ljudi, pa se moze prodati puno itemsa iz kontejnera tamo?

Posted
10 minutes ago, uini said:

djuro je zapravo bio u fazonu kako je jokicev ugovor 10x veci od realnog kapaciteta prodaje patika [u prodavnicama via kontejneri], tako da djuro polazi ne toliko od apstrakcije, vec od vrlo neutemeljenog i netacnog predubedjenja, koje moze da mu demistifikuje sirok dijapazon rukija iz oblasti ekonomije, brendinga ili pijace, npr.

i ja se apsolutno slazem da je jokic takav kakav je, medjutim, to nije ni bio predmet diskusije, vec djurini shokovi na temu koji smo neimachi poima.

nivo apstrakcije nije pravi izraz, lupio sam realno :D 

stil komunikacije se ne dopada ni meni, ali i dalje stojim pri tome da je glavno neslaganje u tome što ti iznosiš tezu kako bi kompanija koja zna šta radi mogla svašta marketinški da uradi sa Jokićem kad bi im to dopustio dok Đuro konstatuje da te šbbkb priče ne piju vodu i da je jedino bitno koliko on može sada da proda jer mu sada plaćaju milione da prodaje, a ne može mnogo. I onda lakonski zaključuje da ste indijanci :lol:

to što bi se debeli ameri belci poistovetili sa njim debelim, belim autsajderom, kad bi jokić hteo i umeo da im objasni da je on debeo, beo i autsajder je skroz nebitno. isto kao i to što on ima jedinstvenu ličnost i sve to. to bi bilo bitno pre 10 godina da on nema i neke druge osobine koje su blokirale celu njegovo brendiranje. sad je bitno samo to da se oni ne poistovećuju sa njima i da ne postoje šanse da se to promeni u sledećih nekoliko godina.

• +1 1
Posted

jokic ce i sa ovim teleshop likovima prodati shitload gilja, ako bude neki podatak za godinu dana, pricacemo

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...