ducca Posted April 7 Posted April 7 Ali zašto ne prave faul Roketsi, nikad mi neće biti jasno. Imali su Exuma pod kontaktom lagano su mogli faulirati bez rizika da se digne na sut, potom i Doncica (mada je mislim neko i probao). Samoubistvo u 8 sekundi. 1
1n54jd3r Posted April 7 Posted April 7 Doncic u produzetku se samo vukao po terenu. Krvava kolena, pa ga onda Kleber nenamerno spucao u koleno nakon toga. Mislim da ce Luka morati da pauzira sledecu ili par, kako bi usao upotrebljiv u PO.
1n54jd3r Posted April 8 Posted April 8 Micic i Poku vise no solidni protiv OKC. Egal tekma u cetvrtoj. 1
reg Posted April 8 Posted April 8 (edited) Šta uradi Grent Vilijams Oklahomi, prvo trojka pa je posle razbacao decu u reketu za +4. Da nije Šarlot zeznuo skok i dozvolio još jedan šut sad bi imali napad na +4 tri minuta do kraja. Pelsi vode 4 razlike tri minuta pre kraja u Finiksu. Edited April 8 by reg 1
reg Posted April 8 Posted April 8 (edited) Ajzea Dzo pogodio trojku za pobedu OKC. Kakvu klupu ima Oklahoma, plus tri bivša igrača sa klupe imaju solidne uloge u Šarlotu koga su dobili. Pelsi dobijaju Sanse. Edited April 8 by reg 1
reg Posted April 8 Posted April 8 Terance Mann ima reklamu za Skechers koja ide u pauzi utakmice između Niksa i Baksa. Jokić potpisao za 361 i za sada ima neki video sniman u svlačionici mobilnim gde poziva da se ode na njihov sajt... 2 1
reg Posted April 8 Posted April 8 Niksi razvališe Bakse. Nagetsi imaju tri lake tekme i jednu sa Minesotom. Minesota večeras igra sa Lejkersima koji pokušavaju makar da uđu u plejin sa 8og mesta, od preostale 4 imaju Nagetse i Sanse, i dve lake sa Vašingtonom i Atlantom. Izgleda da nas čeka još jedan okršaj Klipersa i Dalasa u plej-ofu. 1
kralj Posted April 8 Posted April 8 Ne ode bez Kinga i ADa. Kakav je rutiner Naz Rid. Poslednje ime koje se provlačilo u vezi sa Nuggetsima još sredinom prošle sezone.
Recommended Posts