Jump to content

NBA 23/24

Featured Replies

Ali zašto ne prave faul Roketsi, nikad mi neće biti jasno. Imali su Exuma pod kontaktom lagano su mogli faulirati bez rizika da se digne na sut, potom i Doncica (mada je mislim neko i probao). Samoubistvo u 8 sekundi.

• Replies 9.5k
  • Views 519.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• *edited by mod
    *edited by mod

• Devedesetih je Jordan plazio jezik, došla je nova era     NBA bolja nego ikad    

• Nuggetsi s povređenim drugim igračem gube 0-2: esam reko da ih je samo usralo prošle godine, o sudbino kleta   Wolvesi bez petog najboljeg igrača gube petu utakmicu: opet sere Nuggetse da pr

Posted Images

Kako Bruks maltretira Luku :)

35 poena, koliko bi tek dao da ga ne maltretira

Doncic u produzetku se samo vukao po terenu. Krvava kolena, pa ga onda Kleber nenamerno spucao u koleno nakon toga. Mislim da ce Luka morati da pauzira sledecu ili par, kako bi usao upotrebljiv u PO.

Micic i Poku vise no solidni protiv OKC. Egal tekma u cetvrtoj.

Rade za debelog.

Šta uradi Grent Vilijams Oklahomi, prvo trojka pa je posle razbacao decu u reketu za +4. Da nije Šarlot zeznuo skok i dozvolio još jedan šut  sad bi imali napad na +4 tri minuta do kraja.

Pelsi vode 4 razlike tri minuta pre kraja u Finiksu.

Edited by reg

Poklonise Hornetsi pobedu OKC-u.

Ajzea Dzo pogodio trojku za pobedu OKC. Kakvu klupu ima Oklahoma, plus tri bivša igrača sa klupe imaju solidne uloge u Šarlotu koga su dobili. 

Pelsi dobijaju Sanse.

Edited by reg

Terance Mann ima reklamu za Skechers koja ide u pauzi utakmice između Niksa i Baksa. Jokić potpisao za 361 i za sada ima neki video sniman u svlačionici mobilnim gde poziva da se ode na njihov sajt...

Niksi razvališe Bakse.

Nagetsi imaju tri lake tekme i jednu sa Minesotom. 

Minesota večeras igra sa Lejkersima koji pokušavaju makar da uđu u plejin sa 8og mesta, od preostale 4 imaju Nagetse i Sanse, i dve lake sa Vašingtonom i Atlantom.

Izgleda da nas čeka još jedan okršaj Klipersa i Dalasa u plej-ofu.

usa_today_22968288.0.jpg

Ne ode bez Kinga i ADa.

Kakav je rutiner Naz Rid. Poslednje ime koje se provlačilo u vezi sa Nuggetsima još sredinom prošle sezone.

Kako Žoc opravlja igrače za NBA :ziga:

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout