Micko8 Posted April 4 Posted April 4 (edited) 43 minutes ago, Venom said: opet ovaj Znam da samo privlači pažnju, ali valjda ima neka granica glupim izjavama. Bukvalno je bolji od polovine MVP-eva u prethodnih 40 godina. Embiid, Harden, Westbrook, Rose ne znam u kom univerzumu su to bolji igrači. Od starijih Nash, Iverson, Malone bukvalno nema više diskusije nakon titule prošle godine. Jedini igrači od MVP-eva koji su bez diskusije bolji od njega su Lebron, Duncan, Shaq, Jordan, Hakeem, Magic i Bird. Kobe i Steph verovatno, kod svih ostalih može da se diskutuje iako su svi legende košarke. Najgluplji sportski komentator u prethodnih 40 godina. On to zaista misli , krele mrzi evropske bele igrace i optuzuje ih da su oni krivci za "mekanu"eru kosarke u kojoj se nalazimo trenutno. Nije on nikakv komentator, samo jedan od hiljadu ljudi koji imaju live stream na youtub-u. Edited April 4 by Micko8 2
1n54jd3r Posted April 4 Posted April 4 (edited) Stephen A Smith je mainstream dijabola, a Arenas je dijabola koja skuplja trash ekipu na podcast-u. Edited April 4 by 1n54jd3r 2
Micko8 Posted April 5 Posted April 5 (edited) I kakav glup tajm out kada su morali da prebacuju loptu preko svog terena, samo su izgubili nekoliko sekundi , trebali su da idu do kraja, imali bi verovatno bolju situaciju za sut. Gordon je najgluplji igrac u ligi, niko me nece uveriti da nije. Edited April 5 by Micko8 1
uini Posted April 5 Posted April 5 da budemo ipak posteni, gordon ih je i vratio u egal, sa uzastopnim maltretiranjem djordjoa, defanzivno & ofanzivno 1 1
1n54jd3r Posted April 5 Posted April 5 Izgubis tekmu u kojoj Harden sutira 6/23. Od kada je Denver PO tim, ne secam se da je ikada klupa bila net pozitivna. I to je rak rana. Reggie Jackson je neprirodno medj starterima dok nema Jamala. Covek me nervira vise no Will the trill nekada. 1
Recommended Posts