uini Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 ah, zhilberto kao nekog tegeltiju da komentarisemo ili gurovica
Micko8 Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 (edited) 43 minutes ago, Venom said: opet ovaj Znam da samo privlači pažnju, ali valjda ima neka granica glupim izjavama. Bukvalno je bolji od polovine MVP-eva u prethodnih 40 godina. Embiid, Harden, Westbrook, Rose ne znam u kom univerzumu su to bolji igrači. Od starijih Nash, Iverson, Malone bukvalno nema više diskusije nakon titule prošle godine. Jedini igrači od MVP-eva koji su bez diskusije bolji od njega su Lebron, Duncan, Shaq, Jordan, Hakeem, Magic i Bird. Kobe i Steph verovatno, kod svih ostalih može da se diskutuje iako su svi legende košarke. Najgluplji sportski komentator u prethodnih 40 godina. On to zaista misli , krele mrzi evropske bele igrace i optuzuje ih da su oni krivci za "mekanu"eru kosarke u kojoj se nalazimo trenutno. Nije on nikakv komentator, samo jedan od hiljadu ljudi koji imaju live stream na youtub-u. Edited April 4, 2024 by Micko8 2
1n54jd3r Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 (edited) Stephen A Smith je mainstream dijabola, a Arenas je dijabola koja skuplja trash ekipu na podcast-u. Edited April 4, 2024 by 1n54jd3r 2
Micko8 Posted April 5, 2024 Posted April 5, 2024 (edited) I kakav glup tajm out kada su morali da prebacuju loptu preko svog terena, samo su izgubili nekoliko sekundi , trebali su da idu do kraja, imali bi verovatno bolju situaciju za sut. Gordon je najgluplji igrac u ligi, niko me nece uveriti da nije. Edited April 5, 2024 by Micko8 1
uini Posted April 5, 2024 Posted April 5, 2024 da budemo ipak posteni, gordon ih je i vratio u egal, sa uzastopnim maltretiranjem djordjoa, defanzivno & ofanzivno 1 1
1n54jd3r Posted April 5, 2024 Posted April 5, 2024 Izgubis tekmu u kojoj Harden sutira 6/23. Od kada je Denver PO tim, ne secam se da je ikada klupa bila net pozitivna. I to je rak rana. Reggie Jackson je neprirodno medj starterima dok nema Jamala. Covek me nervira vise no Will the trill nekada. 1
Recommended Posts