kralj Posted March 13 Posted March 13 Ma daj, Gli samo praktikuje debatnu gimnastiku bez ikakve ostrašćenosti. Doduše i to ume da nervira, al meni kod Glija skroz simpatično. 1
salerokada Posted March 13 Posted March 13 Debata sa Glijem ima smisla kao debata sa antivakserom. Oh, wait... 2 1 2
reg Posted March 13 Posted March 13 6 hours ago, Peter Fan said: 🥸 Prođoše mi i vreme za edit i vreme za odlazak na spavanje. 1
zorglub Posted March 13 Posted March 13 3 hours ago, Mil@n said: Ovo su te razmažene jajare današnje iz NBA o kojima sam pričao sa gosn venom-om neki dan: Wow. Duh Rikija Dejvisa živi, prvo Luka, sad Shai. U međuvremenu Zlijev nemesis ima nekih 47 sombor doubles.
Milošica Posted March 13 Posted March 13 Pri tome, Luka, kao i Janis koji je slične stvari radio, imaju nešto šampionsko u sebi. SGA, Tejtum i Embid će karijeru završiti sa 0 prstenova kao glavni igrači ekipa Dakle, od trenutnih u ligi ostaju Nikola, Luka, Janis, Ant, i videćemo za Wembija 1
Hele Posted March 13 Posted March 13 Ne bih tako lako otpisivao lika koji ide u vunenim carapama po gradu 1 1
garmonbozia Posted March 13 Posted March 13 6 hours ago, Filozof manijak said: Al vas trigeruje Gli, alal mu ćufte Ne trigeruje već spamuje i đubri temu. Skinuh temu sa ignora prošle nedelje i opet je vraćam jer džabe kad je neko na ignore kada se ostali pecaju, odgovaraju i kvotuju.
Zli Gli Posted March 13 Posted March 13 3 hours ago, salerokada said: Debata sa Glijem ima smisla kao debata sa antivakserom. Oh, wait... Jasno, ko se nije vakcinisao je automatski antivakser. Ja licno sam isao sa vazdusnom puskom po ulicama i pucao u sve koji su se vakcinisali, nema s nama labavo Ta epizoda sa koronom i vakcinacijom i tim etiketiranjem ljudi je izvukla bas ozbiljna govna na povrsinu, i na forumu i uopste, i ne bi se ja bas toga podsecao da sam na vasem mestu, s obzirom kako je sve ispalo na kraju. Nego, kad smo se dotakli i Embida, na koga biste pre tipovali u seriji na 4 pobede: Jokic, Meksi, Tobajas Heris, Badi Hild... Ili Embid, precenjeni Marej, Gordon, MPJ... ??? Ja lagano na ove druge, bas Marej bi bio prevaga, bilo bi rutinski 4:1. Marej onako solidan u bablu i prosle sezone: 26.3p, 5.3sk, 6.8as, 0.3bl, 1.2ukr, 2.7izg, sut iz igre 48.5% Jokic u te dve sezone: 27.2p, 11.6sk, 7.6as, 0.9bl, 1.1ukr, 3.4izg, sut iz igre 53.5% Ogromna razlika, nema sta. 1 1
Zli Gli Posted March 13 Posted March 13 A evo ga i ovaj smarac garmonbozia, jedan od najglasnijih kad je bilo pljuvanje o vakcinaciji i vatreni grobar do mojega, jedan od zescih podbadaca na relaciji KKP - KKCZ. Mogao bi i ja da porazmislim o prvom ikad liku na toj ignor listi ali sacekacu ipak da bude neko bitan, neka ga.
kralj Posted March 13 Posted March 13 25 minutes ago, Zli Gli said: Jasno, ko se nije vakcinisao je automatski antivakser. Ja licno sam isao sa vazdusnom puskom po ulicama i pucao u sve koji su se vakcinisali, nema s nama labavo Ta epizoda sa koronom i vakcinacijom i tim etiketiranjem ljudi je izvukla bas ozbiljna govna na povrsinu, i na forumu i uopste, i ne bi se ja bas toga podsecao da sam na vasem mestu, s obzirom kako je sve ispalo na kraju. Nego, kad smo se dotakli i Embida, na koga biste pre tipovali u seriji na 4 pobede: Jokic, Meksi, Tobajas Heris, Badi Hild... Ili Embid, precenjeni Marej, Gordon, MPJ... ??? Ja lagano na ove druge, bas Marej bi bio prevaga, bilo bi rutinski 4:1. Marej onako solidan u bablu i prosle sezone: 26.3p, 5.3sk, 6.8as, 0.3bl, 1.2ukr, 2.7izg, sut iz igre 48.5% Jokic u te dve sezone: 27.2p, 11.6sk, 7.6as, 0.9bl, 1.1ukr, 3.4izg, sut iz igre 53.5% Ogromna razlika, nema sta. Gde nadje taj trejd sa Filom, ovi naši bi digli ruku na sebe, a njini sve 4 u vis. Imaš Marejev taze intervju posle Toronta, pola vremena je potrošio objašnjavajući kako mu Joka olakšava svaku situaciju na terenu.
Zli Gli Posted March 13 Posted March 13 Pa eno Milosica predvidja ko ce a ko nece osvojiti koliko titula i ubacio i Embida pa me to asociralo. Dakle, da se manemo sad sta je ko izjavio i ko bi se roknuo od muke sto dobija Embida a ko bi pevao od srece zbog Jokica, da li je jaci tim KCP/Marej/MPJ/Gordon/Embid i ostali ili Meksi/Melton/Oubre/Heris/Jokic i ekipa? Da li bi se ovi prvi sabrali od soka i nakon cupanja kose dosli sebi i dobili seriju protiv ovih drugih premocnih likova? Neverovatna ste druzina, sad ste postali i psiholozi, znate sta bi bilo kad bi bilo, kapa dole A znam i ja sta bi bilo, ovi drugi bi prosli kao Srbija na EP, dakle opet jedan go kurac
kralj Posted March 13 Posted March 13 4:0 Gli ko kuća. Jedino što bi bilo drugačije je što bi ti ovde pisao kako je Meksi novi Džordan. 3 1
Micko8 Posted March 13 Posted March 13 Izgleda da je Vukcevic spasio karijeru u poslednji cas Bez te deco od vecitih sto je pre moguce
Recommended Posts