189- Posted March 11 Posted March 11 2 hours ago, uini said: ako zli gli nije ovo gledao, onda je sam kriv hubie legenda, u 91. i dalje komentarise 4
Micko8 Posted March 11 Posted March 11 (edited) 1 hour ago, 1n54jd3r said: Nisam gledao ali AD je imao zversku partiju izgleda Impresivno nema sta i to protiv centarskih velicina kao sto su Nazi Reed i Luka Garza Edited March 11 by Micko8 3
Micko8 Posted March 11 Posted March 11 (edited) 35 minutes ago, 189- said: hubie legenda, u 91. i dalje komentarise Jos uvek ostriji od Petra Dende. Edited March 11 by Micko8
reg Posted March 11 Posted March 11 12 hours ago, kralj said: Ne bih rekao da OKC ima bolji raspored od Denvera. Naprotiv. Evo, vidim da je i rangiran kao teži. Pa da, ali moraju da imaju dva poraza više od Denvera. Meni to nije realističan scenario.
reg Posted March 11 Posted March 11 12 hours ago, kralj said: Ne bih rekao da OKC ima bolji raspored od Denvera. Naprotiv. Evo, vidim da je i rangiran kao teži. Pa da, ali moraju da imaju dva poraza više od Denvera. Meni to nije realističan scenario.
Čutura Posted March 11 Posted March 11 13 minutes ago, reg said: Pa da, ali moraju da imaju dva 1poraza više od Denvera. Meni to nije realističan scenario. nije nemoguce
*edited by mod Posted March 11 Posted March 11 Ko hoće da gleda debelog protiv Tatuma, neka počne da štedi. https://nbaevents.nba.com/abudhabi2024
freakns Posted March 11 Posted March 11 Simmons skapirao zbog kladjenja, garant mu pali tiketi na over
uini Posted March 11 Posted March 11 1 hour ago, warp said: Niksi se raspadaju od povrede Randla, ali biće to sve ok ma kakvi, original gangsta anunoby je povredjena osoba sa kojom je krenula teskoba, mada su i bez njega dobijali hart igra u kontinuitetu preko 40mins, big ragu i brunson po 39, rotacija je tanka a rotacija je jedan od najvecih kvaliteta knicksa. svakako je bez mitch loba & nekog kapitalca za plethoru pikova neozbiljno ulaziti u plejof sa vecim ambicijama od prolaska prvog kola.
warp Posted March 11 Posted March 11 6 minutes ago, uini said: ma kakvi, original gangsta anunoby je povredjena osoba sa kojom je krenula teskoba, mada su i bez njega dobijali hart igra u kontinuitetu preko 40mins, big ragu i brunson po 39, rotacija je tanka a rotacija je jedan od najvecih kvaliteta knicksa. svakako je bez mitch loba & nekog kapitalca za plethoru pikova neozbiljno ulaziti u plejof sa vecim ambicijama od prolaska prvog kola. Poludeće match winner DiVi u PO, dark horse mmw
Engineer Posted March 11 Posted March 11 1 hour ago, *edited by mod said: Ko hoće da gleda debelog protiv Tatuma, neka počne da štedi. https://nbaevents.nba.com/abudhabi2024 Hahaha. Za te pare mogu da kupim košarkaški klub iz naše 2. lige 2 2
Recommended Posts