goofs Posted October 17, 2023 Posted October 17, 2023 A mislim, prajm traje par godina, ne nužno samo jednu iz te serije je ona kultna slika kad Dikembe leži na podu, grli loptu i plače. A finale, pa otišlo je brzo na 3:0, ali se Soniksi povampirili i vratili na 3:2. Titulu je doneo, ja bih rekao, ludi Denis Rodman, 19 skokova i neki bitni poeni, Džordan jedva namako 20. Ružna utakmica bila, zamislite Krka-Široki za titulu ABA kupa Vratite nam Sonikse u ligu :( 2
Mil@n Posted October 17, 2023 Posted October 17, 2023 6 minutes ago, Amos said: Sad vidim da je Kemp imao i dve pristojne sezone u Cavsima nakon toga. Jeste, mada mislim da se već tamo bio usvinjio pošteno. 1
goofs Posted October 17, 2023 Posted October 17, 2023 Mislim da je tokom lockouta otkrio čari brze hrane, i posle samo strmoglavo išao na gore. Ja sam iskreno verovao da će da se povampiri prelakom u Portland, jaka ekipa je bila, Rašid, Pipen, Stoudamire stariji, Sabonis, ali je baš otišao dođavola, nepokretan, igrao peticu, sumnjive leđne tehnike i nedovoljno mekanog šuta. A u Soniksima leteći čovek, sve suprotno.
Moća Posted October 17, 2023 Posted October 17, 2023 40 minutes ago, goofs said: Mislim da je tokom lockouta otkrio čari brze hrane, i posle samo strmoglavo išao na gore. To se tako zove u USA
1n54jd3r Posted October 17, 2023 Posted October 17, 2023 1 hour ago, goofs said: Mislim da je tokom lockouta otkrio čari brze hrane, i posle samo strmoglavo išao na gore. Ja sam iskreno verovao da će da se povampiri prelakom u Portland, jaka ekipa je bila, Rašid, Pipen, Stoudamire stariji, Sabonis, ali je baš otišao dođavola, nepokretan, igrao peticu, sumnjive leđne tehnike i nedovoljno mekanog šuta. A u Soniksima leteći čovek, sve suprotno. Ja sam ubedjen da je bio na koksu i ko zna cemu kad se usvinjio. 1
goofs Posted October 17, 2023 Posted October 17, 2023 Ma jeste, ne verujem da je na koksu jer se ne goji od koksa, naprotiv, ali nesto tako, da, ko zna sta i koji miks cega.
Guuundogan Posted October 17, 2023 Posted October 17, 2023 Otkrio Prtija... svaki veci smeker od koke se dere 1
ducca Posted October 17, 2023 Posted October 17, 2023 2 hours ago, goofs said: A finale, pa otišlo je brzo na 3:0, ali se Soniksi povampirili i vratili na 3:2. Titulu je doneo, ja bih rekao, ludi Denis Rodman, 19 skokova i neki bitni poeni, Džordan jedva namako 20. Ružna utakmica bila, zamislite Krka-Široki za titulu ABA kupa Vratite nam Sonikse u ligu :( Ta druga faza ere Bullsa je odlikovana tesnim evroligaškim rezultatima u finalima, ne znam da l su u 3 serije pale 4 stotke. Jazz imao 54 poena u jednoj utakmici 1998.
omiljeni Posted October 17, 2023 Posted October 17, 2023 tih godina je Grantov striko potpisao sa Magic jer su mu obećali da će biti prva opcija. posle Shaqa, Pennya, Andersona i Scotta. posle su neki tvrdili da je potpisao za Magic jer su mu dali najveći ugovor u ligi, ali ta teorija nikad nije potvrđena.
reg Posted October 18, 2023 Posted October 18, 2023 Za sada se dobro drži klupa Denvera protiv startera Klipersa.
Čutura Posted October 18, 2023 Posted October 18, 2023 but upravo bacio KoC-a pod bus, kaze pogresno ga interpretirao u vezi portera
reg Posted October 18, 2023 Posted October 18, 2023 Džekson izgleda kao da je istrčao maraton. Ne mogu da procenim da li su Klipersi užasni, ili je ova klupa sasvim dovoljna da zadrži prednost tih 15-18 minuta koliko će igrati u regularnoj sezoni.
reg Posted October 18, 2023 Posted October 18, 2023 (edited) 19 minutes ago, Čutura said: but upravo bacio KoC-a pod bus, kaze pogresno ga interpretirao u vezi portera "Under no circumstances would I make or approve of those kind of comments for public consumption. It's not my character as a person or executive and I think it's an unfair characterization of Michael and Bones." Edited October 18, 2023 by boldrock 1
Amos Posted October 18, 2023 Author Posted October 18, 2023 Jes bio malo over the top komentar. Sad, da l’ ga je KOC iskusno navukao ili malo obojio, ko zna.
reg Posted October 18, 2023 Posted October 18, 2023 Da li još nekome izgleda čudno što su zajedno na terenu Džordž, Lenard, Vestbruk, Batum i Zubac protiv ove postave Denvera?
Recommended Posts