kralj Posted March 6 Posted March 6 Jokara uglavnom ocajan, da nije zabo šafl, uglavnom ništa. Istina, Nurkić igra spektakularnu odbranu.
banecare1 Posted March 6 Posted March 6 kakva jurnjava po terenu. klupa nije prosula redovnih 6-10 poena i svi su happy
kralj Posted March 6 Posted March 6 (edited) Pakao Denvera, mora novi SMS u grupu pod hitno. Edited March 6 by kralj 2
Zli Gli Posted March 6 Posted March 6 Kakav hrkljus na obe strane u ova 2-3 minuta, ostalo 14 razlike i tajmaut Sansa valjda da se svi malo saberu
Zli Gli Posted March 6 Posted March 6 (edited) Durant nije 50% igraca od svog vrhunca karijere, za ove proseke da zahvali opstoj kurcobolji u ligi. A pri rezultatu 81:90 i par sekundi pre kraja trece, loptu posle promasaja Duranta uzima jedan Redzi Dzekson, dolazi skoro do pola ali "sutira" tek posle zvuka sirene da ne pokvari procenat suta Votson ih vratio sa dve strasne blokade, -6 Edited March 6 by Zli Gli
Zli Gli Posted March 6 Posted March 6 (edited) Durantula moze lagano da pakuje stvari za penziju, sramota sta covek radi, samounistenje klasicno I airball kao slag na tortu Edited March 6 by Zli Gli 1
precog Posted March 6 Posted March 6 Ajde, ajde, pogodio je tricu za izjednacenje. Mada bolje da ne gledas produzetke, pali se masina. 1 1
banecare1 Posted March 6 Posted March 6 kako me jebu na online sastanku. jedva sam zavrsio da gledam ovo i iskljucim mute
Zli Gli Posted March 6 Posted March 6 Jezivo los mec ali svakako sam se probudio neplanirano pa bar kad gledam neka pobedi manje los tim Durant paklen i pored ovog cupanja na kraju, Bil i Jubenks prelomili otprilike
Recommended Posts