smooth.Op Posted March 3 Posted March 3 Džabe realno. Moto gp videopass je 150 evra. Ima 22 trkačka vikenda, a ovde imaš deset tekmi svako veče... 1
NevenMan Posted March 3 Posted March 3 49 minutes ago, Micko8 said: Ja ne lupetam samo iznosim cinjenice. Znaci Denver ne moze nikako da bude prvi na Zapadu posle danasnjih utakmica, sve i da se dese zeljeni rezultati. Nema ni dve nedelje kako si pricao da je Denver najgora play off ekipa na zapadu; kako im je i cetvrto mesto ugrozeno a da igraju najgoru kosarku. ne znam koliko imas godina ali mi je bilo neverovatno da neko ko kao posmatra kosarka toliko ne kapira igru.
1n54jd3r Posted March 3 Posted March 3 Ovo sta Boston radi GSW-u, i to bez KP-a, je apsulutno ponizavanje. Ne znam da li sam ikada gledao poluvreme sa ovakvom razlikom izmedju dva tima.
Engineer Posted March 3 Posted March 3 Šta ovo Boston - GSW? Ja rekoh taman malo zanimljivije i neizvesnije od Dalasa, i sad gledam Kliperse
kralj Posted March 3 Posted March 3 5 minutes ago, 1n54jd3r said: Ovo sta Boston radi GSW-u, i to bez KP-a, je apsulutno ponizavanje. Ne znam da li sam ikada gledao poluvreme sa ovakvom razlikom izmedju dva tima. Bilo je Dalas Klipers ne tako davno.
pbg12345 Posted March 3 Posted March 3 jbt 99:48 na pola 3ce boston trojke 18-29, gsw 3-22 ne zna se na kojoj strani terena je vece gazenje
kralj Posted March 3 Posted March 3 Rasova povreda je omogućila Bonesu priliku da se nametne nekom od Evroligaša.
kralj Posted March 3 Posted March 3 Nisam ni ukačio da je Monte Moris u Minesoti. Nesrećnici kad odu iz Denvera, ne isplati im se da se raspakuju,
Mil@n Posted March 3 Posted March 3 1 hour ago, smooth.Op said: Džabe realno. Moto gp videopass je 150 evra. Ima 22 trkačka vikenda, a ovde imaš deset tekmi svako veče... Mislim da motogp ne naplaćuje samo da odeš na home page sajta, sve ostalo da.
Eleniko Posted March 3 Posted March 3 5 hours ago, precog said: Sto bi se sprdali sa obrvom, pustio je hachimuru i reddisha da preuzmu jamala, dok je on radio boxout na debelom da ne bi uzeo eventualni skok i usput blokirao asistenciju od jamala. super je to uradio. oćeš da ti lajkujem post?
Recommended Posts