reg Posted October 16, 2023 Posted October 16, 2023 12 minutes ago, Have_Fun said: Realno Nadam se da ove sezone podigne svoju igru na viši nivo i pomogne Denveru da odu korak dalje Vreme je da padne rekord fransize u reg. sezoni i dostignu recimo 60 pobeda. U plej-ofu da napreduju na 16-3. Ali ako MPJ u finalnoj seriji ne bude imao u proseku minimum 20/8/5 uz šut 65% da ga trejduju na leto jer ima sigurno bolje za te pare.
Venom Posted October 16, 2023 Posted October 16, 2023 (edited) Sledi raspad na pola sezone. Strawther će uzimati sve više minuta MPJ-u, a on će da se iznervira i u ekskluzivnom intervjuu kod Stiven Ej Smita da kaže "zar sam se zbog ovog odrekao ličnog statusa? zar sam zbog ovog igrao odbranu i borio se u skoku?". Onda će ga trejdovati za Goberta, jer Booth misli da i Gobert i Jokić mogu na 4. Edited October 16, 2023 by Venom
omiljeni Posted October 16, 2023 Posted October 16, 2023 Grantov potpis za Pistonse je dosegao kultni status na ppp ko to u NBA potpiše ugovor na 20m apy i smatra da će biti prva opcija tima? da se dešava u 2010, pa i da kažeš, ali sad pre 2-3 godine, bukvalno nema šanse.
Hele Posted October 16, 2023 Posted October 16, 2023 Denver ima tanku klupu, tako da je bilo kakav doprinos novajlija dobrodosao. A sta ce biti za dve godine...
freakns Posted October 17, 2023 Posted October 17, 2023 8 hours ago, Hele said: Denver ima tanku klupu, tako da je bilo kakav doprinos novajlija dobrodosao. A sta ce biti za dve godine... Denver je i prosle godine imao uzasnu klupu. Zapravo, u svakoj godini Malone era Nuggetsi imaju uzasnu klupu. Jedino vreme kada je to kolko tolko ferceralo je u bubble sezoni i sezoni pre toga. Razlog je sto su Monte i Plumlee mogli da igraju na slican nacin na koji su igrali Jokic i Murray. I to ce biti problem i ove godine, jer DAJ i Jackson ne mogu da igraju na taj nacin. Ali i pored toga Nuggetsi ne bi trebalo da imaju problema do 48+ W ukoliko ne bude nekih katastrofalnih povreda, a onda u playoffu cemo vidimo. Bruce je bio prakticno sesti starter prosle godine i savrsen fill in. Kad je Jokic izlazio, igrali su all defense postavu gde su sve switcovali, i gurali tranziciju kolko mogu. Ove godine nisam siguran da ce to moci, znaci verovatno ce probavati neke postave sa Murrayom i 4 defendera, dok kad Murray izlazi tu ce Reggie trebati da vrti pnr sa Debelim
Filozof manijak Posted October 17, 2023 Posted October 17, 2023 Jel se desilo nekad da NBA šampion iz prethodne, ne uđe u plej of u narednoj sezoni?
goofs Posted October 17, 2023 Posted October 17, 2023 1 minute ago, Filozof manijak said: Jel se desilo nekad da NBA šampion iz prethodne, ne uđe u plej of u narednoj sezoni? Pazi sad - Jordanless Bulls Mozda je bilo jos nekih primera, u svakom slucaju bas retko. 1
radisa Posted October 17, 2023 Posted October 17, 2023 5 minutes ago, goofs said: Pazi sad - Jordanless Bulls Mozda je bilo jos nekih primera, u svakom slucaju bas retko. Houston je branio titulu sa 8. pozicije, to je najgora pozicija da znam, bez googla... I odbranio... 2
Venom Posted October 17, 2023 Posted October 17, 2023 41 minutes ago, goofs said: Pazi sad - Jordanless Bulls Mozda je bilo jos nekih primera, u svakom slucaju bas retko. da, ali posle '98. ali tad nisu bili jordanless, tad su raskantali celu ekipu. 1
Guuundogan Posted October 17, 2023 Posted October 17, 2023 naveli ste me na razmisljanje, odmah mi je palo na pamet GS-Dalas , pa je radio google... evo podsetnika za upsets
Filozof manijak Posted October 17, 2023 Posted October 17, 2023 Quote Runner-Up: Denver Nuggets Upset Seattle Supersonics, 1994 Ovoga se sećam i ja, kad su Supersoniksi (sa Šon Kempom u prajmu) bili ubedljivo prvi na kraju regularne sezone, i ispadnu u prvoj rundi plej ofa od Denvera.
Amos Posted October 17, 2023 Author Posted October 17, 2023 12 minutes ago, Filozof manijak said: Ovoga se sećam i ja, kad su Supersoniksi (sa Šon Kempom u prajmu) bili ubedljivo prvi na kraju regularne sezone, i ispadnu u prvoj rundi plej ofa od Denvera. Prajm je bio par godina kasnije kad su igrali protiv Bullsa u finalu.
Mil@n Posted October 17, 2023 Posted October 17, 2023 15 minutes ago, Amos said: Prajm je bio par godina kasnije kad su igrali protiv Bullsa u finalu. I solidno ih namučili, msm da je Jordan beležio tipa 25, 26 poena u proseku, Pejtonara ga uštopovao fino iako Jordan to nikad nije hteo da prizna
Amos Posted October 17, 2023 Author Posted October 17, 2023 Sad vidim da je Kemp imao i dve pristojne sezone u Cavsima nakon toga.
Recommended Posts