kralj Posted March 3 Posted March 3 Naravno da je 1 na 1 daj šta daš argument, ali stvarno ne vidim kako bi neko odbranio jokića 1 na 1. Imao bi 96% šuta. 2
freakns Posted March 3 Posted March 3 26 minutes ago, Hele said: Ali 1 na 1 argument Mislim da bi velika vecina NBA igraca ubila Jokica da igraju 1 na 1, ali srecom to nije sport kojim se bave. Arenas je debil. covek je zavrsio karijeru sutirajuci dobrano ispod 45%, a od playoff uspeha izdvojio bih dobijanje 0 ili 1 serije. coveku je Westbrook bolji od Jokica ili Luke, sta dalje reci... 1 1 1
Hele Posted March 3 Posted March 3 1 hour ago, banecare1 said: prakticno svi govore da je jokic "unguardable 1 on 1", ja sam makar 20x cuo komentatore na americkoj televiziji tokom prenosa. To nije isto. To je 1 na 1 u igri 5 na 5.
Hele Posted March 3 Posted March 3 1 hour ago, kralj said: Naravno da je 1 na 1 daj šta daš argument, ali stvarno ne vidim kako bi neko odbranio jokića 1 na 1. Imao bi 96% šuta. Pa primas loptu izvan linije za tri poena, ne u reketu. Napali bi ga prvi prvom driblingu. Arenas je rekao: Let them play 1-on-1. Ja sam to skapirao u smislu da odigraju basket 1 na 1, a ne u okviru kosarke da im se dobacuje lopta da njih dvojica se cuvaju i zavrsavaju svaki napad. Jokic cita igru i radi milion stvari, ali to je kosarka, 1 na 1 je basket. A za basket se generalno bekovi smatraju za najbolje. Jokic tesko da ce odbraniti igraca brzeg od sebe ako igraju 1 na 1 i ako taj igrac primi loptu van linije za tri poena, a tu je prima. Dok ce taj brzi igrac Jokica napasti cim primi loptu. Ako Jokic udje u reket, gotovo je, ali treba doci do reketa.
uini Posted March 3 Posted March 3 (edited) pricate o stavu zhilberta, coveka koji je nosio utoku ili shotgun, zaboravih, u svlacionicu i drzao u lockeru precenjuje se skill vrhunskog sportiste, jer, hteli to da priznamo ili ne, gotivili neke igrace ili jok, u medijima se pojavljuju uglavnom vispreni specimeni; barkley, shaq, draymond, reddick, to svakako jesu, bez obzira na to sta im je zivotni poziv ovaj arenas je klasicna dalabu sa banjice, kojoj su se zvezde poredjale da iskoristi delimicno svoje god-given talente. Edited March 3 by uini 4
banecare1 Posted March 3 Posted March 3 10 minutes ago, Hele said: To nije isto. To je 1 na 1 u igri 5 na 5. nije isto, teze je u igri 5 na 5. 2
Hele Posted March 3 Posted March 3 Pa naravno da je teze, zato i dobijaju tolike pare radeci to, 1 na 1 vise takmicenje za cirkus.
banecare1 Posted March 3 Posted March 3 41 minutes ago, Hele said: Pa naravno da je teze, zato i dobijaju tolike pare radeci to, 1 na 1 vise takmicenje za cirkus. zbunio si me totalno svojom logikom i rest my case 2
Micko8 Posted March 3 Posted March 3 (edited) 9 hours ago, NevenMan said: Btw, Nuggetsi bi mogli preuzeti prvo mesto vec sutra s obzirom da Oklahoma igra sa Suns a Minnesota sa Clippersima. Nista ne znaci to sto te ekipe vode u medjusobnim duelima sa Denevrom Edited March 3 by Micko8
Micko8 Posted March 3 Posted March 3 1 hour ago, Hele said: Pa primas loptu izvan linije za tri poena, ne u reketu. Napali bi ga prvi prvom driblingu. Arenas je rekao: Let them play 1-on-1. Ja sam to skapirao u smislu da odigraju basket 1 na 1, a ne u okviru kosarke da im se dobacuje lopta da njih dvojica se cuvaju i zavrsavaju svaki napad. Jokic cita igru i radi milion stvari, ali to je kosarka, 1 na 1 je basket. A za basket se generalno bekovi smatraju za najbolje. Jokic tesko da ce odbraniti igraca brzeg od sebe ako igraju 1 na 1 i ako taj igrac primi loptu van linije za tri poena, a tu je prima. Dok ce taj brzi igrac Jokica napasti cim primi loptu. Ako Jokic udje u reket, gotovo je, ali treba doci do reketa. Koga boli kurac za 1 na 1 ulicnu igru
Hele Posted March 3 Posted March 3 Pa to je poenta. Arenas je glup ko k i izneo je najgluplji moguci argument.
Micko8 Posted March 3 Posted March 3 (edited) Arenas je bio glup kao kurac kao igraca a sada je jos gluplji kao "analiticar". Edited March 3 by Micko8
Eleniko Posted March 3 Posted March 3 važno da je ovde okupljen trust mozgova. u redu čovek lupeta ali mislim, stvarno.
reg Posted March 3 Posted March 3 Ko bi dobio partiju viktorije, Mesi ili Ronaldo. To je nivo diskusije kod Arenasa. Uzivanje je citati reakcije fanova lejkersa na još jednu rutinsku pobedu Denvera.
kralj Posted March 3 Posted March 3 Zli Gli je to potegao 1on1 pre ko zna koliko. Kakav crni Arenas, bedni plagijator. 1
Recommended Posts