1n54jd3r Posted March 3 Posted March 3 2 minutes ago, kralj said: Rivs diskretni mvp utakmice. Jedno od gorih poluvremena Denvera u poslednje vreme. Kilavo i dekoncentrisano. Nije velika razlika, ali nema ovde preokreta. Sav momentum je na LAL. Bas zbog toga sto je kilavo, mislim da Denver dobija. 2
NevenMan Posted March 3 Posted March 3 sudnjenje gore kao Zvezdan Terzic i Zvezda. Nugetsi dva slobodna a mi smo u sredini 3/4 1
1n54jd3r Posted March 3 Posted March 3 Kakvu clutch kosarku prikazuje Denver. Iz svih cilindara, svi koji su na terenu. U par minuta oduvase Lebrona i drugare. 5
Micko8 Posted March 3 Posted March 3 Kada igra sa ovakvom agresijom Jokic je top igrac u ligi ali na zalost ovako igra svaku petu utakmicu ove sezone.
NevenMan Posted March 3 Posted March 3 Btw, Nuggetsi bi mogli preuzeti prvo mesto vec sutra s obzirom da Oklahoma igra sa Suns a Minnesota sa Clippersima.
pbg12345 Posted March 3 Posted March 3 samo da se rese stetnog ugovora MPJ i nema zime za nagetse 2 7
garmonbozia Posted March 3 Posted March 3 3 hours ago, NevenMan said: Nolo zaboravio da skine 4d naočari posle bioskopa 1
napadaj Posted March 3 Posted March 3 19 hours ago, napadaj said: Arinas je jebeni degenerik i rasista, sve što priča je maloumno, gosti su mu kreteni, prosto sve u vezi sa tom emisijom je teško đubre. Klasičan hood rat. 2
Shaq Posted March 3 Posted March 3 nisam otvaro tabelu fazon tipa od pocetka sezone, udjem, vidim sota prva, oklahoma druga na zapadu.. lol
Hele Posted March 3 Posted March 3 Ali 1 na 1 argument Mislim da bi velika vecina NBA igraca ubila Jokica da igraju 1 na 1, ali srecom to nije sport kojim se bave.
banecare1 Posted March 3 Posted March 3 1 minute ago, Hele said: Ali 1 na 1 argument Mislim da bi velika vecina NBA igraca ubila Jokica da igraju 1 na 1, ali srecom to nije sport kojim se bave. prakticno svi govore da je jokic "unguardable 1 on 1", ja sam makar 20x cuo komentatore na americkoj televiziji tokom prenosa.
Recommended Posts