uini Posted February 28 Posted February 28 impresivno izgleda aktuelna serija cavsa, kao i do skoro serija obogaljenih knicksa ali videćemo da li su centri cavsa nešto naučili iz prethodne sezone, kada ih je mitch lob sve đuture spakovao i poslao na odmor. teorijski imaju sve osim odbrane perimetra, gde ne može okoro sve da pokrije ali u praksi treba dokazati da možeš da izneseš par serija na četiri dobijene celtics, bucks i heat su tu ipak očigledni favoriti za finale ne verujem da će se lobinson oporaviti do plejofa a i da se oporavi, pitanje kako će izgledati nakon cele sezone oporavka, tako da kod knicksa očekujem poraz najkasnije u drugom krugu, ukoliko izbegnu gorepomenuti trio, pa i cavse, gde će onim tanušnim njihovim centrima porasti zubi kad nema ko da ih razgrće dole 1
Zli Gli Posted February 28 Posted February 28 Nece pomoci ni Maks Strus kad je Boston prosto prejak, jedino da Baksima budu svi 100% zdravi u plejofu i da kliknu maksimalno pa da imaju neke minimalne sanse a Majami i ostali nebitni skroz A Karija jos proganja brutalna odbrana Koldvel Poupa od preksinoc pa je i protiv mocnih Vizardsa briljirao za tri
uini Posted February 28 Posted February 28 (edited) 22 minutes ago, Zli Gli said: Nece pomoci ni Maks Strus kad je Boston prosto prejak, jedino da Baksima budu svi 100% zdravi u plejofu i da kliknu maksimalno pa da imaju neke minimalne sanse a Majami i ostali nebitni skroz kao što bucksima trebaju svi zdravi, trebaju i celticsima i generalno svim contenderima; nuggetsi su ošurili prošlosezonski plejof ali ne bi to išlo baš tako, da nisu bili svi izuzetno zdravi. ne znam da li je još neka ekipa igrala ceo plejof kompletna? a to da je majemi nebitan skroz, pa ono, playoff history u tri od poslednje četiri sezone se ne slaže sa tobom ( : pri čemu su često u tim uspesima (dva finala + jedno finale konferencije) bili značajno oslabljeni povredama a favoriti svejedno nisu bili na ulasku u PO Edited February 28 by uini 1
Zli Gli Posted February 28 Posted February 28 (edited) Moja greska, pomesao sam ih nesto u glavi sa Finiksom gde imaju raspalog Bila a ni Buker i Durant su dosta svileni, pogotovo Buker. Kako god, Boston jaci za dve klase od svih na istoku a Milvoki mozda ima promil sanse, mada je i to pitanje zbog Riversa luzera Majami je misterija, anomalija, neobjasnjivo nesto ali zaista ove godine nece daleko Edited February 28 by Zli Gli
Micko8 Posted February 28 Posted February 28 (edited) Boston ima trenera koji se izblamirao u proslom plej of-u, Brown se pokazao kao dosta nestabilan igrac u istom plej of-u. Nisu oni bas toliko sigurni iako u regularnom delu sezone izgledaju kao najbolja ekipa. I dalje imaju krater u reketu koji moze da se eksploatise. Mislim da ih Majami moze opet dobiti u seriji. Edited February 28 by Micko8 1
Micko8 Posted February 28 Posted February 28 (edited) 2 hours ago, uini said: kao što bucksima trebaju svi zdravi, trebaju i celticsima i generalno svim contenderima; nuggetsi su ošurili prošlosezonski plejof ali ne bi to išlo baš tako, da nisu bili svi izuzetno zdravi. ne znam da li je još neka ekipa igrala ceo plejof kompletna? a to da je majemi nebitan skroz, pa ono, playoff history u tri od poslednje četiri sezone se ne slaže sa tobom ( : pri čemu su često u tim uspesima (dva finala + jedno finale konferencije) bili značajno oslabljeni povredama a favoriti svejedno nisu bili na ulasku u PO Da je ekipa Denvera bila zdrava tamo od one Covid sezone, mozda bi do sada imali jos dve osvojene titule Edited February 28 by Micko8 1
Mil@n Posted February 28 Posted February 28 (edited) Jako mi ovo - kako se počešao po glavi Edited February 28 by Mil@n 1 7
Čutura Posted February 28 Posted February 28 1 hour ago, Zli Gli said: Moja greska, pomesao sam ih nesto u glavi sa Finiksom gde imaju raspalog Bila a ni Buker i Durant su dosta svileni, pogotovo Buker. Kako god, Boston jaci za dve klase od svih na istoku a Milvoki mozda ima promil sanse, mada je i to pitanje zbog Riversa luzera Majami je misterija, anomalija, neobjasnjivo nesto ali zaista ove godine nece daleko prosle godine sa copavim batlerom i bez hiroa finale. neb' i' ja otpisiv'o 3
spaceploitator Posted February 28 Posted February 28 2 hours ago, Zli Gli said: Majami je misterija, anomalija, neobjasnjivo nesto ali zaista ove godine nece daleko kakva misterija, najbolji trener u ligi, culture i muda do poda, sve stvari koje su u plejofu jako bitne 3
Zli Gli Posted February 28 Posted February 28 A kvalitet igraca, osim Batlera (koji se totalno raspadao posle treceg meca sa Seltiksima), Adebajoa donekle i jos par tek solidnih? Kvalitet nista, bitan je samo trener i Heat culture i muda do poda? Eno Partizan ima Obradovica, casove ljubavi, prosle godine i muda do poda, ove nesto manje ali ima i opet djoka, fali kvaliteta. Ono finale Majamija prosle godine je totalna misterija, ili sto bi se reklo kod nas - usralo ih. Zivi bili pa videli, ja prvi volim Dzimija ali su bas tanki, osim njega skup prosecnih igraca a i on ce opet zakucati u plejofu pre ili kasnije, nije Dzordan jbg.
uini Posted February 28 Posted February 28 ^imaju herroa a sada i roziera, koji mogu da iskreiraju za sebe kada se stegne odbrana u plejofu ne znam kako ce ovaj ludi ruki jaime jaquez da se snadje ali nije klinja a ima i old man's game. plus robinson i love za prangijato epizode, caleb martin i highsmit za hustle, jovic sitno..meni licno je misterija zasto orlando robinson ne dobija u kontinuitetu 15-20mins u regulare sezoni, bas mi se svidza, mislim da ce biti dobar savremeni centar. nisu klasa celticsa i bucksa ali su ih dobijali i sa slabijim rosterom. tu je valjdy i lowry da izvuce iz glomaznog dupeta nrku vintage playoff tekmu nisu uopste za zezati se.
Eleniko Posted February 28 Posted February 28 On 26.2.2024. at 16:37, goofs said: Klipersi su u procesu sveopšteg rebrandinga i selidbe u novu Arenu neko je pisao da su propustili istorijsku šansu za totalni rebranding koji bi uključio i promenu imena u CALIFORNIA CLIPPERS
Recommended Posts