Fins fleet Posted January 31 Posted January 31 5 minutes ago, Have_Fun said: Je l' moguce ovo?! Sudije bas imaju neki gust ove sezone da dele tehnicke za najnakaradnije stvari. 1
Have_Fun Posted January 31 Posted January 31 1 minute ago, Fins fleet said: Sudije bas imaju neki gust ove sezone da dele tehnicke za najnakaradnije stvari. Prosto neverovatno Zanima me da li ce NBA uraditi nesto povodom toga Igrace kaznjavaju za sve i svasta, pitam se da li je doslo vreme da se i sudije malo sankcionisu za ovakve gluposti 1
napadaj Posted January 31 Posted January 31 5 minutes ago, Venom said: I prošle godine su imali očajnu klupu, makar u regularnoj sezoni i svi su kukali. Ključne utakmice u PO su igrali sa po 7 igrača, od toga Jeff Green 15 minuta i par bljesaka mladog Christiana. Ne verujem da će mnogo da menjaju, niti mislim da imaju razloga. Zapravo sa osam igrača - petorka, Brus Braun, mali Braun i Džef Grin. 3
Fins fleet Posted January 31 Posted January 31 Just now, Have_Fun said: Prosto neverovatno Zanima me da li ce NBA uraditi nesto povodom toga Igrace kaznjavaju za sve i svasta, pitam se da li je doslo vreme da se i sudije malo sankcionisu za ovakve gluposti Pa onaj lik nije sudio 2-3 nedelje nakon sto je iskljucio Jokica za "call the fucking foul". Tako da nije da se ligi svidja ovo. Imam ljutu teoriju da su im generalno dali odresene ruke, ali da neki to sada primenjuju na kreativan nacin. 2
Venom Posted January 31 Posted January 31 6 minutes ago, napadaj said: Zapravo sa osam igrača - petorka, Brus Braun, mali Braun i Džef Grin. Igrali su i Green i Braun, ali ne standardno. Evo Game 4 protiv Lakersa.
189- Posted January 31 Posted January 31 koji psihopata je pravio ovaj sajt gde se prvo pisu skokovi i asistencije pa onda na kraju poeni. 2 3
Micko8 Posted January 31 Posted January 31 Nabice ih Oklahoma u oba scenarija, sa Jokicem ili bez njega
Micko8 Posted January 31 Posted January 31 (edited) 44 minutes ago, Have_Fun said: Je l' moguce ovo?! Me too pokret je jos uvek u punoj snazi u ameriki Edited January 31 by Micko8 1
zorglub Posted January 31 Posted January 31 1 hour ago, Fins fleet said: Pa onaj lik nije sudio 2-3 nedelje nakon sto je iskljucio Jokica za "call the fucking foul". Jeste, i onda mu je prva utakmica nakon toga bila DEN-MIL prekjuče 1
freakns Posted January 31 Posted January 31 (edited) 1 hour ago, zorglub said: Jeste, i onda mu je prva utakmica nakon toga bila DEN-MIL prekjuče i bio miran ko bubica liga resava sudije van ociju javnosti. imas onu pricu Tima Donaghy-ja oko kockanja, pa je pricao kako je dosao u to... i kad su ih upozorili iz lige da se obrati paznja na korake, i on ih uredno sudi Jordanu na tekmi. kad su se vrnuli u hotel pita ga vodeci sudija "sta radis covece". "kako mislis sta radim, pa jesu nam rekli da obratimo paznju na korake i da ih sviramo?" "jesu, ali to ne sviras njemu" tako i sada. mozes ti da si u pravu do prekosutra, ali Jokic ako ti opsuje majku, ti se nasmesis i zahvalis mu se. ako nekog hoces da izbacis, onda cekas da ti razni Watsoni ili Jacksoni opste s porodicom EDIP: tako ce i ovo da bude. jebe im se za tehnicku Strussu. bice samo podsetnik da se ne preteruje bas. da su istu tu tehnicku sudili LeBronu, onda bi dobili ukor pred disciplinskom komisijom, zabranu sudjenja narednih 17 tekmi i upozorenje pred javno spaljivanje Edited January 31 by freakns
1n54jd3r Posted January 31 Posted January 31 Definitivno OUT Jokic protiv OKC. Ali nikad se ne zna, mozda Jamal izludi i da 50. Verovatno ne, udavice ga dugajlije. 1
freakns Posted January 31 Posted January 31 nosio je steznik nekoliko tekmi unazad... verovatno treba malo da odmori 1
Micko8 Posted January 31 Posted January 31 (edited) Stavljaju mu ga citavu sezonu kada je na klupi. Ne propusta se utakmica koja odlucuje taj brejk sa konkurentom za prvo mesto u konferenciji. Ali odrala bi ih Oklahoma i sa njim na terenu, provalili su ih na prosloj utakmici u Denveru na kojoj su dominirali od pocetka do kraja Edited January 31 by Micko8
1n54jd3r Posted January 31 Posted January 31 (edited) Ne odmara on nikad kada je nesto bezazleno. Verovatno bi rizikovao duze odsustvo ukoliko bi mu se pogorsalo stanje. Videsmo sta bi sa Embiidom kad se forsira iracionalno. Opet steta, uz pobedu nad OKC i poraz Minesote od Dalasa, skocili bi na 1st seed na zapadu. edit: naleteh na pogadatak da je u poslednjih 5 godina Jokic prvi po broju odigranih NBA utakmica Edited January 31 by 1n54jd3r 1
Recommended Posts