bradilko Posted January 17 Posted January 17 bas odgledao phila vs nuggets. mogao i denver da dobije ovo, dobili ovi, jebiga. embid se nadavao koseva, sto bi rekli ovde mnogi, u revijalnim utakmicama u toku regularne sezone. nevidjen igrac ali to je to. denver je ipak pokazao da je ozbiljna plej of ekipa dok ce ove da izbaci boston, milvoki ili majami. i dalje mislim da bi ih denver u plej ofu relativno lako prosao, nekih 4:2. 1
Micko8 Posted January 17 Posted January 17 (edited) U cemu je nevedjen??? Ovako ce to da izgleda u plej of-u. Najveca prevara u ligi Edited January 17 by Micko8
189- Posted January 17 Posted January 17 8 minutes ago, kralj said: Ne deluje mi ovo dobro. +1 ne bi odlagali da nije u ozbiljnoj zivotnoj opasnosti. 1
johan nagel Posted January 17 Posted January 17 Јебем ти живот буквално сам јуче одгледао део овог интервјуа Држи се Милоје легендо 2
Zli Gli Posted January 17 Posted January 17 Koliko ga nisam voleo dok je igrao za Partizan jer je bio jak ko konj i borben do bola, toliko mi je posle postao gotivan lik kad sam ga slusao vise puta u nekim emisijama. Valjda ce biti sve ok, ljudina je to. Sto se tice Jokica sinoc, da remiziramo - da je hteo, mogao je dati izmedju 63 i 127 poena ali mu se nije cimalo pa je Embid ipak bio bolji. Inace, Denver jaci za klasu, ovi su kao treci na istoku ali bas daleko iza Bostona i Milvokija, tamo bas cudo treba da se desi da to ne bude finale a cudo je ispucano prosle godine u vidu raspalog Majamija. Dakle, finale istoka vec znamo a ovamo ce biti svasta, kad nema Moranta vise navijam za nesretne mucene Kliperse.
napadaj Posted January 17 Posted January 17 Bogami ni Coa ne izgleda baš najbolje na tom snimku. Valjda nije bolestan. 1
Micko8 Posted January 17 Posted January 17 (edited) 9 minutes ago, Zli Gli said: Koliko ga nisam voleo dok je igrao za Partizan jer je bio jak ko konj i borben do bola, toliko mi je posle postao gotivan lik kad sam ga slusao vise puta u nekim emisijama. Valjda ce biti sve ok, ljudina je to. Sto se tice Jokica sinoc, da remiziramo - da je hteo, mogao je dati izmedju 63 i 127 poena ali mu se nije cimalo pa je Embid ipak bio bolji. Inace, Denver jaci za klasu, ovi su kao treci na istoku ali bas daleko iza Bostona i Milvokija, tamo bas cudo treba da se desi da to ne bude finale a cudo je ispucano prosle godine u vidu raspalog Majamija. Dakle, finale istoka vec znamo a ovamo ce biti svasta, kad nema Moranta vise navijam za nesretne mucene Kliperse. "Raspali" Majami ce i ove sezone najmanje do finala Istoka, ja ih opet vidim u finalu Imaju boljeg centra u plej of-u od Filadelfije Edited January 17 by Micko8
Popular Post James Marshall Posted January 17 Popular Post Posted January 17 Javlja mi drugar da je izgleda Miloje preminuo. Nemam riječi. 11
kralj Posted January 17 Posted January 17 1 minute ago, James Marshall said: Javlja mi drugar da je izgleda Miloje preminuo. Nemam riječi. I meni javili.
Micko8 Posted January 17 Posted January 17 (edited) Nadam se da ti je drug preneo pogresnu informaciju Ja sam ga video kao sledeceg selektora kosarkaske reprezentacije. Edited January 17 by Micko8
James Marshall Posted January 17 Posted January 17 Ovaj je baš bio dobar sa njim. Strašno. Kakva tragedija. 3
booyaka Posted January 17 Posted January 17 Baš mi je žao ako je tačno. Otkako je postao trener jako sam voleo da ga slušam, imao je neke zdrave rezone, neopterećene klupskoj pripadnošću. Nadam se da nije istina. 1
Recommended Posts