Micko8 Posted January 6, 2024 Posted January 6, 2024 (edited) U zadnjih pet minuta utakmice , kada god su odigrali preko debelog, bio je kos ili asistencija za saigraca i onda magarac u poslednjem minutu utakmice gubi loptu tako sto ju je driblo do besvesti i baca loptu KCP iz ocaja kada su ga igraci Orlanda opkolili ,a onda opet driblanje i blokada nad njim u zadnjem napadu na mecu. Edited January 6, 2024 by Micko8 1
Fins fleet Posted January 6, 2024 Posted January 6, 2024 59 minutes ago, Micko8 said: U zadnjih pet minuta utakmice , kada god su odigrali preko debelog, bio je kos ili asistencija za saigraca i onda magarac u poslednjem minutu utakmice gubi loptu tako sto ju je driblo do besvesti i baca loptu KCP iz ocaja kada su ga igraci Orlanda opkolili ,a onda opet driblanje i blokada nad njim u zadnjem napadu na mecu. Um, nije. Promasio je snsovac 2-3 puta u zadnjih 5 minuta.
Micko8 Posted January 6, 2024 Posted January 6, 2024 Promasio je mozda dva laka suta , posle kojih je se odmah ispravio i poslednji put kada su odigrali preko njega je bilo udvajanje na njemu i lako zakucavanje za Gordona i onda u poslednjem minutu minijatura Mareja koja je odlucila mec. Jokic nije primio loptu u ta dva poslednja napada na utakmici . Glumio covek heroja jbg, daj malo meni da budem slavan i tako ta prica
Popular Post napadaj Posted January 6, 2024 Popular Post Posted January 6, 2024 Umro sam hahahahahahahahaha 14
Hele Posted January 7, 2024 Posted January 7, 2024 Dzamal Djilas, koliko god se jedan covek trudi i sam sve radi, ne moze on sam sve!
Micko8 Posted January 7, 2024 Posted January 7, 2024 14 hours ago, napadaj said: Umro sam hahahahahahahahaha Sredice im liga opet neki novi trejd i eto ih nazad u plej of.
kralj Posted January 7, 2024 Posted January 7, 2024 Kapiram da su spursi ovu sezonu dali Vembiju da radi šta hoće, ali ovo što je Pop radio ova dva meseca je van svake pameti.
Zli Gli Posted January 7, 2024 Posted January 7, 2024 Kakva minijatura Alena u manje od minut. Prvo polaganje pod kosem posle finte (i nedosudjenih cistih koraka) pa onda monstruozna blokada na caplji pri pokusaju kucanja s dve ruke pa onda kucanje posle dodavanja (i takodje nedosudjenih koraka) Strusa. Otprilike kao da igraju Partizan ili Valensija protiv Albe, taj fazon.
booyaka Posted January 7, 2024 Posted January 7, 2024 Baš slabi Kingsi protiv Pelikana, već gube 18 razlike početkom 2/4.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted January 7, 2024 Posted January 7, 2024 17 minutes ago, booyaka said: Baš slabi Kingsi protiv Pelikana, već gube 18 razlike početkom 2/4. Plus im Zajon ne igra, Mislim da je ovo vec 4ti mec ove sezone , i svi su preslikani, Najgori mecap za Kingse mozda sto se tice cele lige, svako visi od svakog na svim pozicijama, plus igraju odbranu...Jebes ti to
reg Posted January 8, 2024 Posted January 8, 2024 Najbolje se prebaciti na Orlando - Atlanta. Nakon još jedne trojke Bogdanovića i slobodnih bacanja Janga, Atlanta se približila na -3. 1
kralj Posted January 9, 2024 Posted January 9, 2024 (edited) Povredio se Halibarton. Delovalo je kao ACL po pokretu, al mi deluje da se ipak uhvatio za zadnju ložu. Edited January 9, 2024 by kralj 1
Recommended Posts