Micko8 Posted January 6 Posted January 6 (edited) U zadnjih pet minuta utakmice , kada god su odigrali preko debelog, bio je kos ili asistencija za saigraca i onda magarac u poslednjem minutu utakmice gubi loptu tako sto ju je driblo do besvesti i baca loptu KCP iz ocaja kada su ga igraci Orlanda opkolili ,a onda opet driblanje i blokada nad njim u zadnjem napadu na mecu. Edited January 6 by Micko8 1
Fins fleet Posted January 6 Posted January 6 59 minutes ago, Micko8 said: U zadnjih pet minuta utakmice , kada god su odigrali preko debelog, bio je kos ili asistencija za saigraca i onda magarac u poslednjem minutu utakmice gubi loptu tako sto ju je driblo do besvesti i baca loptu KCP iz ocaja kada su ga igraci Orlanda opkolili ,a onda opet driblanje i blokada nad njim u zadnjem napadu na mecu. Um, nije. Promasio je snsovac 2-3 puta u zadnjih 5 minuta.
Micko8 Posted January 6 Posted January 6 Promasio je mozda dva laka suta , posle kojih je se odmah ispravio i poslednji put kada su odigrali preko njega je bilo udvajanje na njemu i lako zakucavanje za Gordona i onda u poslednjem minutu minijatura Mareja koja je odlucila mec. Jokic nije primio loptu u ta dva poslednja napada na utakmici . Glumio covek heroja jbg, daj malo meni da budem slavan i tako ta prica
Hele Posted January 7 Posted January 7 Dzamal Djilas, koliko god se jedan covek trudi i sam sve radi, ne moze on sam sve!
Micko8 Posted January 7 Posted January 7 14 hours ago, napadaj said: Umro sam hahahahahahahahaha Sredice im liga opet neki novi trejd i eto ih nazad u plej of.
kralj Posted January 7 Posted January 7 Kapiram da su spursi ovu sezonu dali Vembiju da radi šta hoće, ali ovo što je Pop radio ova dva meseca je van svake pameti.
Zli Gli Posted January 7 Posted January 7 Kakva minijatura Alena u manje od minut. Prvo polaganje pod kosem posle finte (i nedosudjenih cistih koraka) pa onda monstruozna blokada na caplji pri pokusaju kucanja s dve ruke pa onda kucanje posle dodavanja (i takodje nedosudjenih koraka) Strusa. Otprilike kao da igraju Partizan ili Valensija protiv Albe, taj fazon.
booyaka Posted January 7 Posted January 7 Baš slabi Kingsi protiv Pelikana, već gube 18 razlike početkom 2/4.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted January 7 Posted January 7 17 minutes ago, booyaka said: Baš slabi Kingsi protiv Pelikana, već gube 18 razlike početkom 2/4. Plus im Zajon ne igra, Mislim da je ovo vec 4ti mec ove sezone , i svi su preslikani, Najgori mecap za Kingse mozda sto se tice cele lige, svako visi od svakog na svim pozicijama, plus igraju odbranu...Jebes ti to
reg Posted January 8 Posted January 8 Najbolje se prebaciti na Orlando - Atlanta. Nakon još jedne trojke Bogdanovića i slobodnih bacanja Janga, Atlanta se približila na -3. 1
kralj Posted January 9 Posted January 9 (edited) Povredio se Halibarton. Delovalo je kao ACL po pokretu, al mi deluje da se ipak uhvatio za zadnju ložu. Edited January 9 by kralj 1
Recommended Posts