Zli Gli Posted January 5 Posted January 5 U glavnom mecu veceri, na poziciji 5 borba Janisa i Vembija Prvo sam mislio da mali nije dorastao hajpu ali ima decko slifa, kad malo ojaca i kad bude imao konkurentniji tim bice zajeban ko kratko cebe u sred zime
Hele Posted January 5 Posted January 5 Bukvalno ,,Who are you? I am you but stronger and bigger" momenat. Nije jos stronger, ali doci ce i do toga.
Zli Gli Posted January 5 Posted January 5 Ali bar 10-15kg da nabaci, ovako je kao lane na ledu u onom crtanom, svakog momenta cekam kad ce da se slomi. 2
ToniAdams Posted January 5 Posted January 5 Usralo je Jokića, prekjuče sam tako igrao Amerikanca sa malim sinovcem i bio je sve vreme bolji al me usralo pa sam vezao pet za redom
*edited by mod Posted January 5 Posted January 5 2 minutes ago, Zli Gli said: Ali bar 10-15kg da nabaci, ovako je kao lane na ledu u onom crtanom, svakog momenta cekam kad ce da se slomi. Vala baš, sve gledam šta će mu biti sa zglobovima.
*edited by mod Posted January 5 Posted January 5 Just now, ToniAdams said: Usralo je Jokića, prekjuče sam tako igrao Amerikanca sa malim sinovcem i bio je sve vreme bolji al me usralo pa sam vezao pet za redom Isto tako je za 3.6 i Mike James protiv Olija juče. Doduše promašio ali dobro sad. 1
Popular Post Hele Posted January 5 Popular Post Posted January 5 Jokic bio posebno motivisan jer je protivnik imao zuto-plave dresove. 2 11
Mil@n Posted January 5 Posted January 5 Ali, koji je debeli clutch bog. Prvo asistencija praktično bez gledanja za Gordona za - 2, pa koš za nerešeno, pa trojka.
zorglub Posted January 5 Posted January 5 4 hours ago, Zli Gli said: Ali bar 10-15kg da nabaci, ovako je kao lane na ledu u onom crtanom, svakog momenta cekam kad ce da se slomi. Ako ih nabaci, jel' postoji način da ih nabaci samo u nogama? Jer ako kilogrami odu trup, to je samo dodatno opterećenje za zglobove i kolena - to što se on ovako kreće za svoju visinu bukvalno je anomalija.
Shan Jan Posted January 5 Posted January 5 1 hour ago, reg said: I? Kakve veze ima ovo sa utakmicom? Ako ti mozes iracionalno da navijas za njega mogu i ja racionalno da ga hejtujem. 2
Milošica Posted January 5 Posted January 5 Šta je racionalno, šta je iracionalno, velike su to teme...
Recommended Posts