Jump to content
IGNORED

NBA 23/24

Amos

Recommended Posts

Posted

A najbolje što je na ekranu pred kraj pisalo da GSW ima 13/13 u clutch završnicama...

Posted

Btw, zao mi Micka. On sigurno nece uzivati u ovoj pobedi jer je povratak izvojevao AG u poslednjoj cetvrtini.

• Haha 3
Posted
17 hours ago, Hele said:

Samo jos da cujem kako se kmeci oko nepravde kad ne dobije MVP.

Embid ima 35 poena u proseku, a jokic 25 to je jednostavno ogromna razlika.

Procenat suta prakticno isti, Embid 6 bacanja vise dobije i nek da 5, opet daje covek 5 poena vise od jokica.

A i za bacanja se treba izboriti.

Rade ljudi svako vece, ovaj prasac svako malo pa nekih 10, 15 poena.

I to sve takve partije pruza posle potpisa, pre toga je igrao konstantno dobro, mozda i bolje nego ikad.

Novembar - 29,7 poena u proseku

Decembar (podrska sekti) - 22,7 poena u proseku

Januar - 13 poena u proseku

you were sayin'?

ps. covek ne treba da bude MVP, ali ovo racunanje sta i koliko ima poena posle jedne tekme u januaru je :lol: 

• +1 1
Posted (edited)
20 minutes ago, 1n54jd3r said:

Kako ce Mares i ekipa da se napiju u studiju sad :D Ima da se cuka ziveli sa nekom rakijestinom

Neće biti jedini, ja isto uzeo nešto posle ove završnice. Ko je stizao veću prednost ove godine, Dalas? (edit: kaže gugl Baksi stigli 26 razlike protiv Portlanda, ali je toliko bilo u trećoj četvrtini, plus...Portland)

Gordon je pokidao, posebno u skoku i sa linije za slobodna bacanja. Nisam mogao da razaznam šta su mu vikali iz publike, ali po priči komentatora izgleda da je bilo prozivanje u vezi ujeda.

Edited by reg
  • +1 1
  • -1 1
Posted

Jel podseća još nekoga ova utakmica na onu od pre dve godine kada je Monte dao trojku za pobedu posle greške Karija koji je krenuo da udvaja Jokića i ostavio ga samog na liniji za tri?

Uhvatio sebe da po tviteru tražim klipove sa mobilnih da gledam uz doručak.:D

• -1 1
Posted

Više se obradovao ovom košu nego kad je uzeo prsten.

• +1 1
Posted
3 hours ago, 1n54jd3r said:

Btw, zao mi Micka. On sigurno nece uzivati u ovoj pobedi jer je povratak izvojevao AG u poslednjoj cetvrtini.

Odgledao sam kraj utakmice, odigrao je fenomenalno. Ajde poeni, ali odbranu je razvalio.

Posted (edited)
12 minutes ago, Venom said:

Odgledao sam kraj utakmice, odigrao je fenomenalno. Ajde poeni, ali odbranu je razvalio.

Ja zaspao pravedničkim snom na poluvremenu :isuse:. Ništa nije ukazivalo na:

download.jpg

Edited by kralj
Posted
4 minutes ago, kralj said:

Ja zaspao pravedničkim snom na poluvremenu :isuse:. Ništa nije ukazivalo na:

download.jpg

ej, imas li link za taj crtac? trazim ga vec neko vreme, posto me ljudi gledaju kao ludaka kad im objasnjavam o zabi koja igra i peva samo kad nema nikoga.

• Haha 8
Posted
1 hour ago, Lancia said:

0

• +1 2
  • -1 1
Posted
1 minute ago, precog said:

ej, imas li link za taj crtac? trazim ga vec neko vreme, posto me ljudi gledaju kao ludaka kad im objasnjavam o zabi koja igra i peva samo kad nema nikoga.

:D 

A nije da čuvam link, ali evo:

Posted (edited)
6 minutes ago, kralj said:

:D 

A nije da čuvam link, ali evo:

fala!

fali pocetak kad je lik iskopao zabu.

Edited by precog
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...