freakns Posted December 28, 2023 Posted December 28, 2023 najbolji intervju koji sam gledao. opusteni Jokic odlican, a MPJ prava pitanja
kralj Posted December 29, 2023 Posted December 29, 2023 Ne pamtim da sam za ikoga skoro navijao kao za Detroit večeras. 1
KennyDalglish Posted December 29, 2023 Posted December 29, 2023 Solidan 😁 tripl dabl, bez promašaja 11/11 iz igre
Micko8 Posted December 29, 2023 Posted December 29, 2023 (edited) Denver izgleda mnogo bolje kada divljina nije u ekipi. Mada debeli je i protiv Memfisa odigrao kao idiot u dosta navrata , ima otvoreno polaganje on vraca pas za saigraca koji promasuje trojku Bilo je takvih 5,6 situacija na mecu. Edited December 29, 2023 by Micko8
kralj Posted December 29, 2023 Posted December 29, 2023 Sad će Detroit u winnig streak. Zajebavam se, al Monti je totalna dileja sa Stjuartom na 4. Sreća pa se povredii. Petorka Cade, Ivy, Ausar, Babo i Duren u najmanju ruku ima potencijal da igra dobru košarku. Klupa im je doduše totalni fijasko. Od kvaliteta, do ugovora. Aj ovaj drugi ruki možda i bude od neke koristi. Al njemu će naravno da startuje neki Noks, Livers ili tako neki.
reg Posted December 30, 2023 Posted December 30, 2023 23 hours ago, kralj said: Ne pamtim da sam za ikoga skoro navijao kao za Detroit večeras. Isto, mislim da sam posko;io kada su posle promašaja ugurali loptu u koš za produžetke. Mislim da je ključna bila šesta lična Ajvija, baš je dobro odigrao u završnici, bez njega nisu bili isti u produžetku. Večeras Holmgrem školuje Nagetse, čovek dao 12 od 18 poena Oklahome. Utakmica obećava, baš bih voleo da se nađu u polufinalu konferencije.
reg Posted December 30, 2023 Posted December 30, 2023 Baš loša partija Jokića, jedno 4 lopte je izgubio, udvajaju ga, a Denver šutira 30% za tri poena. Komentatori ignorišu horsko zviždanje Gidiju kad god uđe na teren ili dobije loptu.
Recommended Posts