mustang Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 (edited) Love hurtsBut sometimes it's a good hurtAnd it feels like I'm aliveLove singsWhen it transcends the bad thingsHave a heart and try me'cause without love I won't survive [incubus, love hurts]so true. Edited December 6, 2008 by mustang
Ulis Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Divno.Kako je kasnije pričao italijanski tehničar, u ovim kadrovima bilo je 17 promena svetla.
Allegra Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 stephin merritt za decuqq, koliko je juniora izvrsilo suicid nakon slusanja ove pesmarice
Aleksija Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 hm, ne verujem, mislim da su do sada vec upoznata sa lemony snicketom i da sve gledaju manje-vise kao fikciju.(inace, the gothic archies su autori muzike i za audio verziju gaimanove koraline)
Allegra Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 nadam se.mene kao nepoznanicu lemony snickets-a ovo neveselo zraci.
3opge Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Divno.Kako je kasnije pričao italijanski tehničar, u ovim kadrovima bilo je 17 promena svetla.jak tehnicar, mogao je bar da promeni gumice na kadi da ne kaplje
Recommended Posts