Lena Posted October 5 Posted October 5 (edited) @morgana, odmah sam se tebe setila Dolly Parton in a recording studio, 1966. Edited October 5 by Lena 1
pt 2.0 Posted October 5 Posted October 5 Just now, slepa živana said: liči malo i na pleh od šporeta sad moram da lupom uveličam pleh... ako se pojave galaksije, Metalac je Tvorac. 3
Milošica Posted October 5 Posted October 5 (edited) Metalac je najjači, i gazda im je car. Gospodin Vukadinović. Edited October 5 by Milošica 1
morgana Posted October 5 Posted October 5 5 minutes ago, Lena said: @morgana, odmah sam se tebe setila Dolly Parton in a recording studio, 1966. bas sam sad i ja na fb naletila na njenu fotku, vjerovatno iz te serije na samom ulasku u studio. prelijepa zena, velika carica i to ne samo za muziku i sampionka kica, ne znam koju od te tri stavke najvise cijenim. 2
Klara Posted October 5 Posted October 5 3 hours ago, slepa živana said: liči malo i na pleh od šporeta Zvezdano nebo Smederevca. 2 1
Hermetico Posted October 9 Posted October 9 Damion Scott, najjači strip crtač iz mlađe generacije. Jamajkanac, hip hop stripovi pomešo lik grafite i strip prešo igricu
Klara Posted October 14 Posted October 14 Na drum palo nebo malaksalo, Ne može se dalje, Vitomire, I do sad se s mukom bitisalo, Umiri se, veliki nemire, Svako te je nadanje izdalo.
Recommended Posts