Klara Posted May 8 Posted May 8 Alexander Graham Bell kissing wife Mabel Hubbard Gardiner Bell inside tetrahedral kite, 1903.
Hermetico Posted May 28 Posted May 28 Corgarff Castle, Corgaff, Aberdeenshire, North-East Scotland 1 1
Hermetico Posted June 7 Posted June 7 The Japanese hairdresser Megumi Takeichi cuts patterns into the hair of a camel ahead of the Bikaner Camel Festival in Bikaner in the western Indian state of Rajasthan on January 10, 2019 by Dinesh Gupta
klimt Posted June 8 Posted June 8 (edited) On 7. 6. 2024. at 0:48, Klara said: Merilin Monro kao Theda Bara (Richard Avedon) Istražujući gornju fotku nađoh i ovo... Marilyn Monroe as Clara Bow Richard Avedon, 1958 Ovde ima još https://www.tumblr.com/voguefashion/684218107389165568/in-1958-life-magazine-invited-marilyn-monroe-and Edited June 8 by klimt 1
Klara Posted June 8 Posted June 8 Iskreno, ja u prvi mah nisam verovala da je ovo Merilin, od krhke plavušice sanjivo-tužnog pogleda do fatalne neprepoznatljivosti i samouverenosti. I tako sam naišla na serijal fotografija nje u ulogama drugih. Još ponekad se vratim na gornju fotografiju nje i pokušavam da prepoznam njene crte lica.
klimt Posted June 8 Posted June 8 (edited) 12 minutes ago, Klara said: Iskreno, ja u prvi mah nisam verovala da je ovo Merilin, od krhke plavušice sanjivo-tužnog pogleda do fatalne neprepoznatljivosti i samouverenosti. I tako sam naišla na serijal fotografija nje u ulogama drugih. Još ponekad se vratim na gornju fotografiju nje i pokušavam da prepoznam njene crte lica. Da, upravo tako. Šminka & retuširanje (pretpostavljam) su je negde učinili potpuno neprepoznatljivom. Edited June 8 by klimt
Klara Posted June 8 Posted June 8 Sad me zanima kako su se u svetu retuširale fotografije šezdesetih godina. : D Pamtim fotografiju moje bake kad se udavala pedesetih, fotograf joj je ručno docrtao ogrlicu i minđuše, ali toliko dobro da sam joj jedva poverovala da ih nije nosila.
Recommended Posts