Jump to content
IGNORED

FRAGMENTS

Allegra

Recommended Posts

Posted

Heheh to ti pričam.

• Wub 1
Posted

Alexander Graham Bell kissing wife Mabel Hubbard Gardiner Bell inside tetrahedral kite, 1903.

alexander-graham-bell-tetrahedral-kites+

15.jpg

• 2 weeks later...
Posted

Corgarff Castle, Corgaff, Aberdeenshire, North-East Scotland

cc.jpg

• +1 1
  • Wub 1
  • 2 weeks later...
Posted

Merilin Monro kao Theda Bara (Richard Avedon)

eof9pd6udot91.jpg

marilyn-monroe-as-theda-bara-poster-or-r

• +1 1
  • Wub 1
Posted

b.jpg 

The Japanese hairdresser Megumi Takeichi cuts patterns into the hair of a camel ahead of the Bikaner Camel Festival in Bikaner in the western Indian state of Rajasthan on January 10, 2019 by Dinesh Gupta

Posted

Iskreno, ja u prvi mah nisam verovala da je ovo Merilin, od krhke plavušice sanjivo-tužnog pogleda do fatalne neprepoznatljivosti i samouverenosti.

I tako sam naišla na serijal fotografija nje u ulogama drugih. Još ponekad se vratim na gornju fotografiju nje i pokušavam da prepoznam njene crte lica.

Posted (edited)
12 minutes ago, Klara said:

Iskreno, ja u prvi mah nisam verovala da je ovo Merilin, od krhke plavušice sanjivo-tužnog pogleda do fatalne neprepoznatljivosti i samouverenosti.

I tako sam naišla na serijal fotografija nje u ulogama drugih. Još ponekad se vratim na gornju fotografiju nje i pokušavam da prepoznam njene crte lica.

Da, upravo tako.

Šminka & retuširanje (pretpostavljam) su je negde učinili potpuno neprepoznatljivom.

Edited by klimt
Posted

Sad me zanima kako su se u svetu retuširale fotografije šezdesetih godina. : D

Pamtim fotografiju moje bake kad se udavala pedesetih, fotograf joj je ručno docrtao ogrlicu i minđuše, ali toliko dobro da sam joj jedva poverovala da ih nije nosila.