centrifuga Posted August 18, 2022 Posted August 18, 2022 https://www.instagram.com/p/ChY99mro5Xx/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Naravno da je slikano sa fotografije, ali koliko dugo biste mogli ovako da pozirate?
Gojko & Stojko Posted September 23, 2022 Posted September 23, 2022 10 hours ago, Lancia said: Rikardo Darin je strašan glumac, od veseljaka do manijaka, prevaranta, posvećenika i "ludaka", u svemu je odličan. Za dosta toga je u pravu, Bardem koji je kao i on glumac sa porodičnim pedigreom nije dobio Oskara za ulogu Reinalda Arenasa ni za Injarituov Biutiful, a za Mar Adentro gde mu je još i najbolja uloga nije bio ni nominovan iako je sam film dobio Oskara (i Darin je glumio u Tajni u njihovim očima ali nije nosio film kao što je Bardem Mar Adentro), na kraju je dobio nagradu za (doduše perfektnu) karikaturu Čigura. Ali ima i druga strana, (po meni) još veći argentinski glumac Federiko Lupi, kod majstora Aristaraina, saveti na sličnu temu SaE 1
I*m with the pilots Posted September 23, 2022 Posted September 23, 2022 A šta kaže uopšte Rikardo tu?
Lancia Posted September 23, 2022 Posted September 23, 2022 31 minutes ago, I*m with the pilots said: A šta kaže uopšte Rikardo tu? O svom poimanju zivota, filma, Oskara, o izgradjenim stereotipovima u svetu filma, o svom odbijanju da igra narkotrafikanta u filmu Tonija Skota, Man on Fire....imas ovde, pa probaj da prevedes (Marc Anthony misli drugacije, to mu je uloga zivota:));- malo mi tesko da kuckam sad - uglavnom neko slicno razmisljanje koje ima i sjajni Luis Tosar, koji je cini mi se, odbio jos veci angazman i vecu glumacku karijeru nego Ricardo Darin, samo sto mi Argentinac ima ovde divnu poetsku notu, taman za fragmente.
DejanMilč Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 Famous photographer Sandro Miller recreates famous portraits with John Malkovich as his model. And it was all done without Photoshop. 5
Hermetico Posted October 4, 2022 Posted October 4, 2022 Moj drug Srki Arsić, mislim da je čak iz studentskih dana rad. Nalazio te zarđale kante i oslikavao, stajalo i meni po kući 5
Hermetico Posted October 7, 2022 Posted October 7, 2022 (edited) Paul Caponigro — Running White Deer, County Wicklow, Ireland, 1967. Edited October 7, 2022 by Hermetico 1 1
Hermetico Posted October 8, 2022 Posted October 8, 2022 (edited) St. George the Dragonslayer by Pál Molnár-C.(1894-1981) Edited October 8, 2022 by Hermetico 4
I*m with the pilots Posted October 8, 2022 Posted October 8, 2022 31 minutes ago, Hermetico said: St. George the Dragonslayer by Pál Molnár-C.(1894-1981) Bas stipa oci 1
Recommended Posts