April 6, 20214 yr https://publicdomainreview.org/collection/east-of-the-sun-and-west-of-the-moon-illustrated-by-kay-nielsen-1922-edition
April 7, 20214 yr 8 hours ago, Indy said: ^Kad ste tamo, ne propustite da skinete tu knjigu (ne samo ilustracije) u PDF: Hvala, nisam ni primetila. Reci cu i prijatelju koji mi je poslao. Samo, crtezi izgledaju dosta lose u tom PDFu, zar ne? Ili je nesto kod mene? //Svakako je super za knjigu
April 7, 20214 yr U pravu si, nesto su uradili kad su pravili taj PDF. Nisam odmah primetio, tj. jesam, ali sam mislio da je to nesto kod mene. Steta, a bas sam razmisljao o kolor printanju.
April 7, 20214 yr Igrala se deca jbg sada se to meri na kvadrat kako bih slatko trosio te pare Edited April 7, 20214 yr by Caligula
April 7, 20214 yr 1 hour ago, Caligula said: Igrala se deca jbg sada se to meri na kvadrat Igraju se deca, al igraju se i roboti: Digitalno delo robota Sofije prodato za 688.888 dolara | Novosadski informativni portal 021 Konkurencija je sve oštrija.
April 7, 20214 yr Ja ništa ne kapiram taj NFT, a market ubija: Jack Dorsey’s First Tweet Sells as NFT for $2.9 Million BurntBanksy I naravno Džej Musk Edited April 7, 20214 yr by Skyhighatrist