Dr Arslanagić Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 kajkavska naiva je jeziva u pizdu materinu. pusti ovo kao soundtrack za sliku.
Ryan Franco Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 Radi! :D A jel imaju inače običaj da prave glave od tikava? Ili je to umetnikova interpretacija?
Dr Arslanagić Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 imaju, glave za strašila. majka mi je iz tog kraja i tamo sam proveo velik deo detinjstva. čudan kraj i čudni ljudi, melanholični i tužni, neki loš juju tamo vlada. jesi li gledao film? http://youtu.be/b1VCz6kvdYw
Ryan Franco Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 nisam. hvala na linku. pogledaću. 2008. smo prošli kolima kroz zagorje. jako lepa priroda. ali zaista deluje spuki.
fikret selimbašić Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Breza je filmčina. Imam rodicu udatu za čovjeka iz tog kraja, bio više puta u gostima kod njih i slične utiske kao i Dr Arsla imam o tom kraju i ljudima.Evo još malo o Brezi i o Manci, iz vremena kad je sniman film. Sa pogolemim zakašnjenjem se zahvaljujem Symetu na linku za Yugopapir.
DarkAttraktor Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 au, miroslav mandic imao srcani udar u maju 2013 i sad svako malo mu neki entry o lekarskim nalazima. Miroslav Mandić Tisi 146738 pupoljak SRCE MOJE DOBRO DOBRO JE DA SI DOBRO 3226. dan 31. oktobar 2013. četiri dana sam odlazio u kliniku doktora Rodoljuba Ristića na kontrolne preglede srca dijagnoza ishemijska bolest srca objektivni nalaz akcija srca ritmična, tonovi jasni, šum se ne čuje pritisak: 127/84, 123/89, 123/80 tokom 35 minuta monitoringa bez poremećaja ritma color doppler ehokardiografija aorta u korenu normalnih dimenzija brzina protoka uredna desne srčane šupljine su urednih dimenzija srčana maramica bez aktuelog izliva minutni volumen očuvane pokretljivosti color flow duplex carotida i vertebralnih arterija levo karotidno stablo: redukuje lumen arterije 35-40% desno karotidno stablo: redukuje lumen arterije 45-50% protoci u obe su fiziološkog smera 24h ekg holter izveštaj srednja srčana frekvenca je 67 minimalna 51 u 03:58h maksimalna 116 u 00:13h test opterećenja pritisak 149/90 maksimalno 160/100 trajanje 4:14 min tokom testa subjektivno bez tegoba na ekg-u bez promena i poremećaja srčanog ritma i provođenja test je negativan u smislu deficita koronarne rezerve lekovi Concor — jedna ujutru Aspirin — jedna u podne pre ručka Sortis — jedna uveče pre spavanja cena pregleda 25840 dinara hvala Mirjani Lukić treba da svakog dana merim pritisak ujutru i uveče pregled za tri meseca doktor Rodoljub Ristić mi je prijao raduj se raduj Rodoljube mladi doktor Svetislav Mališić mi je takođe prijao lečenje orkestriranje — iscelenje muzika trebalo bi da oslabim voleo bih da oslabim osam-devet kila jako bi bilo važno da jedem pet puta dnevno ali pomalo nadam se du ću uspeti iako mi je to teško jer sam se navikao da jedem dva puta dnevno promene Miroslave promene srce moje blago budi svima blago dirljivo je kako lekari pomažu velikom broju ljudi muzika cveće i romantika ljubav za sve lekare sveta jebeš ga ljubav je ljubav jebeš ga muzika je muzika jedno je zdravlje jedan je orgazam jedno je iscelenje svih nas jedan akord je dovoljan srce moje sve je dobro srce svih bića je srce dobrog dečaka srce usana dobri dečak ljubi usnama srca dečakovo srce voli da ljubi 13:39 h dečakovo srce voli da se ljubi četvrtak dečakova ljubav voli da ljubi oktobar 2013. dečakova ljubav voli da se ljubi večnost :(
Agni Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 @hip forum^ Prepoznajem samo Miralema dole levo. Ko su ostali?
logoped Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 (edited) The Smart Set https://www.flickr.com/photos/hopkinsarchives/5263139489/in/photostream/ Edited May 5, 2014 by logoped
bergasa19 Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 A young boy, Harold Whittles, hears for the first time in his life, after a doctor places an earpiece. 1974.
Recommended Posts