Ravanelli Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 (edited) jaki albumihttps://www.facebook...nskeFotografije Edited July 25, 2013 by Ravanelli
Aion Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 (edited) Vidim da si ovo postavio na vise topika, ali cu svoje misljenje da stavim ovde jer stvarno mislim da dosta fotografija zasluzuje da se nalazi na "umetnosti".Za mene je apsolutno neprihvatljivo pravljenje bilo kakvih kolekcija u kojima uz fotografije ne stoji ime autora! Znaci za fotografije i za onoga ko je napravio ovaj profil. Edited July 26, 2013 by Aion
jms_uk Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Meni jedino nije bas najjasnije sta znaci naziv 'Vojvodjanske Fotografije' ?Npr, u albumu 'KOVIN' stoji ova fotografija:koja, koliko znam, nije napravljena u Kovinu, niti je autor iz Kovina
Indy Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 Za mene je apsolutno neprihvatljivo pravljenje bilo kakvih kolekcija u kojima uz fotografije ne stoji ime autora! Znaci za fotografije i za onoga ko je napravio ovaj profil.Da se slozim sa ovim u potpunosti - na zalost, to je vrlo uobicajeno ponasanje na internetu (ceo tumblr je takav).
fragand Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 ..........................koja, koliko znam, nije napravljena u Kovinu, niti je autor iz Kovina U Kovinu sve je moguce.
Recommended Posts