May 5May 5 23 hours ago, Klara said:Meni ova slika i tekst ne idu zajedno, kao iz nekog paralelnog univerzuma.
May 5May 5 Išlo je uz moje nedeljno raspoloženje. : DDivna noć, vikend, sad ću biti kreativna do zore...ali, faaak, sutra je ponedeljak. :')
Sunday at 08:391 day On 14. 3. 2025. at 8:47, Klara said:Norman Lindsay: Love on Earth, 1925. Ovo stoji ovde u gradskoj biblioteci, a po njemu ima film (imaju dva, ali drugi je malo izmešten), odličan je:The Sirens (iView, treba registracija (besplatna))The Sirens (mrljavi YT)+Reading to Borgesby Nicholas ShakespeareThe 2010 Borges Lecture to the Anglo-Argentine SocietySaE
Sunday at 11:011 day 1 hour ago, Klara said:O, hvala ti na zanimljivim informacijama! 😊❤️ @Gojko & StojkoNema na čemu, prilično sam siguran da će da ti se svidi "Sirens". Drugi film je "Age of Consent" sa kraja šezdesetih, za njega je scenario pisao sam Norman Lindzi.SaE
6 hours ago6 hr What is Poetry to You? (Cecilia Vicuña, 1980)In this short film, Cecilia Vicuña asks everyday people what poetry means to them.