Jump to content
IGNORED

Košarka u vrtlogu politike

Heaviside

Recommended Posts

Posted

kakav je link između Bjelice i ovog lika......mislim, gde im se to putevi ukrštaju pa su uspeli da dođu u ovakav sukob.....zašto bi Bjelica vređao nekog tamo bivšeg fudbalera Zvezde

Posted (edited)

kao u antičkim dramama, može da bude moć ili žena

ja tipujem na ovo drugo, barem na osnovu jedne rečenice u saopšteniju n.p.

:euro_other:

e

i pod pretpostavkom da je ono istinito

Edited by kud u maglu Simoviću
  • +1 3
Posted

moguće. znači, radna pretpostavka je da bivša žena jednog ima izvestan link sa drugim pa je, kroz više epizoda koje su nam nepoznate, sve kulminiralo obračunom makazama u dečijoj igraonici

Posted

Meni liči da je taj Petković ozbiljan fijuk.

• +1 2
Posted
2 hours ago, *edited by mod said:

Nije tebi lako. Vidiš ovakvu bljuvotinu na zvaničnom YT kanalu i to u nastavcima, pa onda da opravdaš sebi ili ko zna kome izmisliš ŠBBKBB da postoji takav neki uradak sa Partizanovim huliganima i na to sve nakalemiš imaginarne forumaše koji na to svršavaju od sreće i još im i postove napišeš pošto svakako ne mogu sami.

"A šta su oni (nama) radili???" Ali na potpuno novom nivou.

Baš te iznenađuju ovakve stvari od kralja :D

Čovek je dan posle smrti Miloja uzeo ovde da meri patku Vujoševićem. Tip je kancerogen

• +1 4
  • -1 2
Posted

Povodom Time i debila iz FK...

Slažem se da ovakav sadržaj nema šta da traži na zvaničnom YT kanalu kluba, ali da podsetim pankere i ljubitelje fudbala i košarke kakva se nekada igrala, da je u prostorijama njihovog fk kancelariju imala jedna od najgorih mafija u Evropi do pre nekoliko godina :fantom:

• +1 1
  • Tužno 1
Posted

i svi su potrčali da to opravdaju "ali da ja vas pitam šta se vama dešava u klubu" 

• +1 4
  • -1 1
Posted
2 minutes ago, garmonbozia said:

i svi su potrčali da to opravdaju "ali da ja vas pitam šta se vama dešava u klubu" 

True. Potop u klubu od Splita i ostalih pa se bavite Timom :fantom:

Posted

Lično sam na detoksikaciji od Partizana posle Virtusa na mesec dana, pa samo dolazim da kenjam kako ništa ovde ne valja :fantom:

• Haha 4
Posted
1 hour ago, warp said:

Povodom Time i debila iz FK...

Slažem se da ovakav sadržaj nema šta da traži na zvaničnom YT kanalu kluba, ali da podsetim pankere i ljubitelje fudbala i košarke kakva se nekada igrala, da je u prostorijama njihovog fk kancelariju imala jedna od najgorih mafija u Evropi do pre nekoliko godina :fantom:

Jeste i svi su ovde to odobravali, pravdali praznim poređenjima ili se  generalno radovali se što je tako :rolleyes:

• -1 1
Posted

Pa ne odobravam ni ja glorifikaciju debila kao što je Tima, mislim da je to jasno...

Samo mislim da lik nije relevantan ni u lokalnoj kladionici (tim gore što su rešili da naprave ovu verziju crvenobelih bisera i zalepe official na ove bljuvitine )

Ako ćemo o navijačima, da, mislim da su trenutno gore Dileje u crveno-belom zbog svojih naci stavova, a oba kluba su SNS prćije, nema nikakve razlike :fantom:

• +1 1
Posted (edited)
4 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

kao u antičkim dramama, može da bude moć ili žena

ja tipujem na ovo drugo, barem na osnovu jedne rečenice u saopšteniju n.p.

:euro_other:

e

i pod pretpostavkom da je ono istinito

Dobro si tipovao. Kompletna telenovela je dobila nastavak.

Zaključak, žene su najveći neprijatelji sporta :D u Kataru ispušili zbog jedne, sad ovo. Doduše, zbog žena se uvijek glava gubila, vodilii ratovi.

Šalu na stranu. Ovaj lik je samo ovo čekao, da postane relevantan ponovo, da se malo priča o njemu obzirom da je nebitan, kao što je uvijek i bio. 

Edited by Jesper23
Posted
5 hours ago, Ted said:

kakav je link između Bjelice i ovog lika......mislim, gde im se to putevi ukrštaju pa su uspeli da dođu u ovakav sukob.....zašto bi Bjelica vređao nekog tamo bivšeg fudbalera Zvezde

Koliko sam shvatio, lik je u vezi sa Bjelicinom bivšom ženom :)

Posted

Malopre sam na Tviteru pročitao da je Bjelica jebao ženu svog kuma Sava Lešića. Ja bio ubeđen da je to neko neraskidivo kumstvo, 4 life fazon, kad ono...

• -1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...