Jump to content
IGNORED

Košarka u vrtlogu politike

Heaviside

Recommended Posts

Posted

prva epizoda, druga je rezervisana za duha koji lebdi

giphy.gif

Posted
8 hours ago, napadaj said:

Zvanični nalog objavljuje snimke na kojima ovo smeće priča ovakve gadosti?

To je upozorenje šta su u stanju da urade, pa ako bude finale u košarci, nek se pazi Panter, Ledej. Ili ako treba u fudbalu možda Saldanja.

• +1 1
  • Haha 1
Posted

ko bre ovo pusta i gde^

Posted
8 hours ago, napadaj said:

Klasične nebuloze ovakvih degenerika, ali da zvanični nalog (doduše FK-a) kači bulažnjenja ove splačine je van pameti.

strasno.

Posted

Još je tužnije što bi se svi ovi sablažnjeni forumaši, da je na snimku čegi ili kimi, jednako utrkivali sa nekakvim: Jeseeeete, pa da je stvarno to hteo, prebio bi mu noge 1989. Ili 1992. kad smo igrali finale. Čovek je ljubitelj francuske književnosti, donirao kad su bile poplave, znam mu punicu, prva ruka...

Nekada su takvi igrali levog beka u Fk Zviždu. Pre utakmice im daju da omirišu dres igrača koga čuvaju, zareže i gotovo. Danas mahom sede u skupštini, al svi smo tu. Takav je život :wub:

• +1 1
  • Haha 1
Posted (edited)

ne mogu da kažem da sam iznenađen saznanjem da su neki huligani imali ideju da nekome izlome noge, pa čak i igraču rivalskog kluba. obično su imali, a imaju i sada, iste ili slične ideje. zaprepastio bih se da su imali ideju da rade komparativnu analizu Andrića i Selimovića ili nešto slično.

ovde je samo pitanje izvora, odnosno dal je ovakvom sadržaju mesto na zvaničnom kanalu kluba. a koliko sam shvatio tamo je objavljeno. to onda celu priču može da baci u neki drugi kontekst. 

Edited by Ted
  • +1 7
Posted

kontekst je krajnje banalan: zivimo (makar ja) u okruzenju koje velica batinase i kriminalce 30+ god, sa malim pauzicama

• +1 2
Posted (edited)

Ma baš ću da otvaram linkove na kojima huligani prepričavaju svoje poslednje krugove Monce, kad se sve pesnicama rešavalo. Šta je Tima imao da kaže nije me zanimalo ni kada sa bio tinejdžer. Negde na ileven me je radilo par nedelja.

Još manje ću da pratim kanale klubova u kojima sede jedno deset puta gori kriminalci. Sreća po njih, ima ko hoće. :fantom:

I ne samo što prate nego šokovi što klub u kome je diktator Z. Terzić može ovakav skandal da pričini.

Raspust patkicometrija.

I nemoj moj nivo, pretty please. Popeo sa na šipku, pa mu svet pod nogama. :kecman:

Edited by kralj
  • +1 1
Posted

"A da ja vas pitam nešto"

• Haha 7
Posted

Nego, nakon što je kralj pokopan i sahranjen, pre nego što mu se neko ispiša na grob, da pređemo na sledeću temu:

GFo0ZrnXIAAp_Gb?format=jpg&name=large

#BjelicaJedanOdNas

• Haha 1
Posted

Takoe bre! Zvanicni kanal! Ne bi bilo lose, sa kabrioooo Pooorseeee

Posted
42 minutes ago, copkillah said:

Nego, nakon što je kralj pokopan i sahranjen, pre nego što mu se neko ispiša na grob, da pređemo na sledeću temu:

GFo0ZrnXIAAp_Gb?format=jpg&name=large

#BjelicaJedanOdNas

Pa dobro legitimna taktika odbrane. Video je pre nekih 10ak dana da je navijace partizana sasvim prihvatljivo napadati i da se za to ne vodi u muriju

• +1 3
  • -1 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...