Milošica Posted January 13 Posted January 13 (edited) Ide serijal o usponu ženske košarke na RTS1. Jako afirmativno igračice govore o Đilasu. Đilasov uslov za dovođenje Pejdž bio da nauči himnu Edited January 13 by Milošica
Tresko Posted January 13 Posted January 13 A kako stoji sa Marš na Drinu? Mislim da je važnije to od himne. Plus, ne češlja se kao kralj Petar.
Ted Posted January 13 Posted January 13 više ljudi čita deklaraciju na jogurtu nego Žurnal......mogu da objave i da kometa juri ka Zemlji i da ćemo svi umreti sutra, prošlo bi neopaženo 2
Filozof manijak Posted January 19 Posted January 19 23 minutes ago, kralj said: Ne pratim domaće medije. Na portal Nove sam otišao kad mi je poznanik koji se bavi slobodom medija skrenuo pažnju na njihovu rubriku Nova show, u smislu da su u toj rubrici redovno naslovne vesti vezane za ubistva, silovanja, bolesti. Ne sećam se šta je tačno bilo kada sam proveravao, ali znam šta nije bilo - N od novinarstva. Na stranu što ne sumnjam da Čović zloupotrebljava mogućnost da izabere koga će da akredituje, ali to od teksta do teksta ostavi za svoje saborce i reflektujuće površi. Verujem i da ste se ovde popalili da branite novinarsku čast: Ima njega ko da brani, ništa ne brini 1
Micko8 Posted February 5 Posted February 5 Toliko para sprcano u blizance a rezultati nikakvi, jbt sugavi Split sa budzetom od nekoliko hiljada evra dobije evroligasa tako sto ga svede na 67 postignutih poena i to u gostima 3
Tresko Posted February 5 Posted February 5 Nego, jel mora čović da vodi nemanjinu kevu i na gostovanja? Ili ga pušta da putuje sam sa drugarima na gostovanja?
napadaj Posted February 5 Posted February 5 Zvanični nalog objavljuje snimke na kojima ovo smeće priča ovakve gadosti? 3
kud u maglu Simoviću Posted February 5 Posted February 5 najjači je kraj, te "godine je zvezda ispala u polufinalu pa nije bilo potrebe za tom akcijom" ko kad je paja levijatan krenuo da osloboađa kosovo, al nije mogao preko granice jer nije imao validni pcr test 1 8
napadaj Posted February 5 Posted February 5 Klasične nebuloze ovakvih degenerika, ali da zvanični nalog (doduše FK-a) kači bulažnjenja ove splačine je van pameti. 3
MeanM@ Posted February 5 Posted February 5 Ovo Timic? Odakle je ovaj snimak, neki film romanticarski?
villiem Posted February 5 Posted February 5 ja san zamislio Kliza iz M.Pajtona kako prica ovo, ne moze drugacije
napadaj Posted February 5 Posted February 5 22 minutes ago, MeanM@ said: Ovo Timic? Odakle je ovaj snimak, neki film romanticarski? Aha, opet neka grobarska podmetačina Not
MeanM@ Posted February 5 Posted February 5 6 minutes ago, napadaj said: Aha, opet neka grobarska podmetačina Not Jok bre, stvarno ne znam, mani me toga Jeste on, nego nisam video doticnog dugo, a jes oronuo. A to sto official youtube pusta ovakve stvari, jbg, nema mesta cudjenju, samo bojkotu i konstataciji cinjenice, tj - raspali se do kraja dabogda. A to o podmetacinama, to s ti reko, ja nisam. 1
Recommended Posts