Jump to content
IGNORED

Košarka u vrtlogu politike

Heaviside

Recommended Posts

Posted (edited)

Ide serijal o usponu ženske košarke na RTS1.

Jako afirmativno igračice govore o Đilasu.

Đilasov uslov za dovođenje Pejdž bio da nauči himnu :D

Edited by Milošica
Posted

A kako stoji sa Marš na Drinu? Mislim da je važnije to od himne. Plus, ne češlja se kao kralj Petar.

Posted

Al će neko da najebe zbog ove naslovne:

GDrJmGjW8AAIOP0?format=jpg&name=small

• Haha 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

više ljudi čita deklaraciju na jogurtu nego Žurnal......mogu da objave i da kometa juri ka Zemlji i da ćemo svi umreti sutra, prošlo bi neopaženo

• +1 2
Posted
23 minutes ago, kralj said:

Ne pratim domaće medije. Na portal Nove sam otišao kad mi je poznanik koji se bavi slobodom medija skrenuo pažnju na njihovu rubriku Nova show, u smislu da su u toj rubrici redovno naslovne vesti vezane za ubistva, silovanja, bolesti. Ne sećam se šta je tačno bilo kada sam proveravao, ali znam šta nije bilo - N od novinarstva.

Na stranu što ne sumnjam da Čović zloupotrebljava mogućnost da izabere koga će da akredituje, ali to od teksta do teksta ostavi za svoje saborce i reflektujuće površi.

Verujem i da ste se ovde popalili da branite novinarsku čast:

Ima njega ko da brani, ništa ne brini  :thumbsup:

spacer.png

• +1 1
  • 3 weeks later...
Posted

Toliko para sprcano u blizance  a rezultati nikakvi, jbt sugavi Split sa budzetom  od nekoliko hiljada evra dobije evroligasa tako sto ga svede na 67 postignutih poena i to u gostima:rolleyes:

• +1 3
Posted

Nego, jel mora čović da vodi nemanjinu kevu i na gostovanja? Ili ga pušta da putuje sam sa drugarima na gostovanja?

Posted

Zvanični nalog objavljuje snimke na kojima ovo smeće priča ovakve gadosti?

• +1 3
Posted

:lolol:

najjači je kraj, te "godine je zvezda ispala u polufinalu pa nije bilo potrebe za tom akcijom"

ko kad je paja levijatan krenuo da osloboađa kosovo, al nije mogao preko granice jer nije imao validni pcr test

• +1 1
  • Haha 8
Posted

Klasične nebuloze ovakvih degenerika, ali da zvanični nalog (doduše FK-a) kači bulažnjenja ove splačine je van pameti.

• +1 3
Posted

Ovo Timic? Odakle je ovaj snimak, neki film romanticarski? 

Posted

ja san zamislio Kliza iz M.Pajtona kako prica ovo, ne moze drugacije

Posted
22 minutes ago, MeanM@ said:

Ovo Timic? Odakle je ovaj snimak, neki film romanticarski? 

Aha, opet neka grobarska podmetačina

Not

Posted
6 minutes ago, napadaj said:

Aha, opet neka grobarska podmetačina

Not

Jok bre, stvarno ne znam, mani me toga :)

Jeste on, nego nisam video doticnog dugo, a jes oronuo.

A to sto official youtube pusta ovakve stvari, jbg, nema mesta cudjenju, samo bojkotu i konstataciji cinjenice, tj - raspali se do kraja dabogda. 
A to o podmetacinama, to s ti reko, ja nisam. :) 

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...