Jump to content
IGNORED

Košarka u vrtlogu politike

Heaviside

Recommended Posts

Posted (edited)

Pozdravlja vas sve drug kumsara i veli da ce ovaj video resiti sve probleme ovog napacenog topika. 

Doduse, pored jasne asocijacije, mene malo podseca i na Konstraktino biti zdrava, biti zdrava…

@kud u maglu Simoviću

Edited by MeanM@
Posted

tako sam mogao i ja

:covid19:

Posted
4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

tako sam mogao i ja

:covid19:

Jbg, ja razuemo da ti izbacuje onog pixelizovanog plačka

Posted

SNS ubedljivo dobio izbore, idemo po evro titulu! :thumbup::kecman:

• +1 1
Posted

Uzmi Alek evro titulu..evro titulu..evro titulu..

• Wub 1
Posted
On 16. 12. 2023. at 18:54, arheolog1981 said:

Nikad neću zaboraviti kada je protiv nas Tomašević 2000. godine (tada je igrao u Budućnosti) laktom udario Vardu, slomio mu jagodičnu kost i ovaj imao težak potres mozga. Varda je godinama kasnije pričao i da mu je život bio ugrožen. Najveće đubre koje je igralo košarku na našim prostorima... i to je samo potvrdio sa ovim i ovakvim angažmanom u SNS

Zlatibor kamp '97a igramo basket svi smo još mlada deca da ne kažem klinci. dodje Tomaš sa nekim trenerom kao hehe mogu i ja malo momci, u nekom trenutku Tomaš ima loptu u rukama blizu slobodnog, ja ga povučem za ruku malo jače (imam 170cm u tom trenutku npr (još rastem jel)) a Tomaš mačka me zavuče laktom u čelo. Složio me kao domine. 

Kompetitor.

• Haha 6
Posted (edited)

Aco Petrović hvali Partizan i dolazi na utakmice.

Mondo: https://mondo.rs/Sport/Kosarka/a1866995/Zasto-je-Haris-Brkic-pljunuo-Acu-Petrovica-u-lice.html?utm_source=edi&utm_medium=referral &utm_campaign=edi

Inače, tokom tog susreta Aco Petrović je bio na meti navijača Partizana i naizmenično su mu skandirali "Aco Srbine" i "Aco pederu", što je Draženov brat primao sa osmehom. Podsetimo, nedavno je Aco Petrović bio na utakmici Partizana i Crvene zvezde i iz prvih redova bez ikakvih problema gledao meč tima Željka Obradovića.

Edited by napadaj
  • +1 1
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...