Jump to content
IGNORED

Košarka u vrtlogu politike

Heaviside

Recommended Posts

Posted (edited)
14 minutes ago, MiddleClass said:

Niko navijacima Partizana sa ppp to ne inputira.

Prozivanje da se navija za "najuspešniji SNS projekat" je inputiranje, poprilično je jasno da je to apsolutna i svakodnevna patkometrija. A nije samo to, ima par ljudi i koji direktno to rade. 

Edited by garmonbozia
  • +1 1
Posted

Nisam se prepoznao tu jer koliko god da se sipa u vas ipak je Beograd na vodi uspjesniji projekat :fantom:

• +1 3
  • Haha 2
  • Tužno 1
Posted
17 minutes ago, Azdaja said:

Koliko vas boli jebote. 

a tek će da boli

:sleep:

• +1 3
Posted

Kakvo je ovo prebacivanje postova bez konteksta? Bolje da ste obrisali sve. 

• +1 4
Posted
1 hour ago, MiddleClass said:

Niko navijacima Partizana sa ppp to ne inputira. Zocu, Savicu i ostalim podguznim muvama iz uprave - da. 

Ja vidim ko sa foruma veruje SNSovcima. 

Posted

Bilo bi dobro da se ekspresno upristojite inače će se banovanje za 🦆📐 nastaviti ubrzanim tempom, hvala.

• +1 1
Posted (edited)

Mein Gott

Spoiler

Edited by napadaj
Posted
13 hours ago, MiddleClass said:

Nisam se prepoznao tu jer koliko god da se sipa u vas ipak je Beograd na vodi uspjesniji projekat :fantom:

Niđe veze. Bgd na h2o zvrji poluprazan, ne juri se stan više, a naročito glupavi žitelji svojevoljno ne skupljaju milione za neke fantomske dugove investitora ili bar beogradski metro. 

Nije patkometrija Leia, znam da ne pratiš, al života mi skupljali (da ne linkujem, izguglaj).

Iskreno se nadam da takvih nema na forumu. Ako ima, bitno je da se lepo obrazloži report. :wub:

Posted
10 hours ago, Leia said:

Bilo bi dobro da se ekspresno upristojite inače će se banovanje za 🦆📐 nastaviti ubrzanim tempom, hvala.

Zaista bi valjalo da odlucite da li je ovo forum kursadzijskih fora ili neko ipak malo rafiniranije mesto razmene misljenja. 
Ove jeftine fore srozavaju ovo mesto na nikad nize grane. Sekcije portalskih komentara.

Posted

Bilo bi dobro i da se prestane sa gundjanjem u prazno i pristupi konstruktivnom reportovanju sa jasnim i razumljivim obrazloženjem,

kao što sam apelovala par stotina puta do sada.

Posted

Vera mi ne dozvoljava da reportujem. Da kenjam, na zalost, da.

Opet velim, nece report resiti takve stvari, mora malo da se zna kontekst.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...