booyaka Posted December 13, 2023 Posted December 13, 2023 1 hour ago, kralj said: A jeel? "Željko, vidimo se na Mikonosu"
*edited by mod Posted December 13, 2023 Posted December 13, 2023 Sloba jeste bio grobar ali to nema veze sa Partizanom, sportom ili navijanjem.
ZokiAsov Posted December 13, 2023 Posted December 13, 2023 Jedini pravi grobar je bio Toma. I po profesiji i po navijackom opredeljenju. Dolazio iz kragujevca na svaku tekmu, sva gostovanja ima u sfrj i sire. Dobro su ga upamtili zagreb, tuzla, tito grad
kralj Posted December 14, 2023 Posted December 14, 2023 10 hours ago, copkillah said: jao kako ćeš da se iznenadiš kad naučiš reč "protokol". Pusti više Kopki, oklembesio si mi se kao koala. Naravno da je na slici protokol. SMrad gotovo nije propuštao priliku da se okoristi o svaki sportski uspeh, ima na desetine takvih prijema, sve su protokoli, ali ovaj tvoj drug patkometar, čudna li čuda, samo Bari pamti. Drugo, ljudi-kičmenjaci su neretko sa gnušanjem i demonstrativno odbijali da budu deo mnogo važnijih i glamuroznijih protokola, bacali kroz prozor Oskare i Nobelove nagrade, a ne viski u SIVu. Pročitao sam sad kako je Nikola juče pokušavao da bezuspešno dokuči nekakvu elementarnu logiku tebi i Dansveru. Obećavam, neću više da vas diram.
Filozof manijak Posted December 14, 2023 Posted December 14, 2023 3 minutes ago, kralj said: Obećavam, neću više da vas diram. Hvala Svesrdno se nadamo da si čovek od reči.
kralj Posted December 14, 2023 Posted December 14, 2023 4 minutes ago, Filozof manijak said: Hvala Svesrdno se nadamo da si čovek od reči. Nije da sam ljubitelj prinicipijelnosti, ali koliko god da vas je, budite spokojni. 1
shimpu Posted December 14, 2023 Posted December 14, 2023 Da li bi Klinton primio originalni drim tim da se nije raspala jugoslavija i da smo ih pobedili u finalu? Da li je on tada bio predsednik?
copkillah Posted December 14, 2023 Posted December 14, 2023 50 minutes ago, kralj said: Pusti više Kopki, oklembesio si mi se kao koala. Naravno da je na slici protokol. SMrad gotovo nije propuštao priliku da se okoristi o svaki sportski uspeh, ima na desetine takvih prijema, sve su protokoli, ali ovaj tvoj drug patkometar, čudna li čuda, samo Bari pamti. Drugo, ljudi-kičmenjaci su neretko sa gnušanjem i demonstrativno odbijali da budu deo mnogo važnijih i glamuroznijih protokola, bacali kroz prozor Oskare i Nobelove nagrade, a ne viski u SIVu. Pročitao sam sad kako je Nikola juče pokušavao da bezuspešno dokuči nekakvu elementarnu logiku tebi i Dansveru. Obećavam, neću više da vas diram. Situacija je sve gora, niko te i dalje nije zagrlio? :(
booyaka Posted December 14, 2023 Posted December 14, 2023 Grobari, vi koji izlazite na izbore razmislite dobro koji ćete broj da zaokružite u nedelju. 1
copkillah Posted December 14, 2023 Posted December 14, 2023 džaba se trudiš, nikoga ovde nećeš uspeti da ubediš da zaokruži jedinicu 5 1
kralj Posted December 14, 2023 Posted December 14, 2023 Nemoj mu se smejati filozofe. Sve si u pravu Kopi, samo nek si živ i zdrav.
booyaka Posted December 14, 2023 Posted December 14, 2023 Nisam agitovao ni za koga, samo sam rekao da dobroooo razmislite za koga ćete da glasate. Za koga će vaš predsednik to je izvesno, a za koga će naš ne zna se.
booyaka Posted December 14, 2023 Posted December 14, 2023 Nije se kandidovao, ali nije član SNS sekte pa može za koga hoće.
Recommended Posts