Filozof manijak Posted December 13, 2023 Posted December 13, 2023 (edited) 8 minutes ago, booyaka said: Sad smo došli na suštinu, Včć pdr = daj pare Vučiću Ne znam kako tebi, meni je ova extra situacija. Vučić Partizanu daje pare, iako ga mrzi iz dna duše, Partizan se vraća na staze stare slave, tribinom se u plej ofu EL ori Vučiću šećeru. Šaljemo slobodarsku sliku uSvijet. Win win Esid: imate dokazano uspešan recept kako da mu izvučete još novca za KKCZDIVABGD, još samo da primenite. Edited December 13, 2023 by Filozof manijak 1 1
Milošica Posted December 13, 2023 Posted December 13, 2023 Just now, Filozof manijak said: Win win Da, on nam je u UO. 1
warp Posted December 13, 2023 Posted December 13, 2023 56 minutes ago, SNARC said: Ajmo ovako.. Veceras ce 50 tisuca ljudi napuniti nas najveci stadion.. Hoce li se iz bar jednog grla cuti skandiranje protivu ove vlasti...i zasto nece ? Izbori su za 4 dana..pa zato Možda će vikati Sitijevci
*edited by mod Posted December 13, 2023 Posted December 13, 2023 2 minutes ago, warp said: Možda će vikati Sitijevci Bezbednije po njih je da viču Kosovo Republika. 1
warp Posted December 13, 2023 Posted December 13, 2023 3 minutes ago, *edited by mod said: Bezbednije po njih je da viču Kosovo Republika.
MiddleClass Posted December 13, 2023 Posted December 13, 2023 (edited) 1 hour ago, Choda said: A ako vicem upava napolje i Vucicu Pederu jel sam moralno ispravan? Hm, posto je uprava kkp snsovska moralno bi bio ispravan, ali cudno je kako se sns uprava ne tjera u Areni? Jbg, navijaci, moralne gromade, ocigledno misle da je to zdravo tkivo snsa Dok Zoc ne potpise Proglas za mene ce biti Vuciceva podguzna muva. U pravu je Nikola - skolski primjer hljeba i igara. Jedini razlog skandiranja nije sns zlocinacka vlast vec to sto se u paranoicnim glavama misli da Vucic zeli da unisti kkp i sportsko drustvo generalno. Svi se sjecamo dansverove price (uvek si drugi i to ti ne smeta) koju je ubrzo progutao i pravi se sad lud. Slobodno nastavite da glumite opozicju... Zabavno je Edited December 13, 2023 by MiddleClass 3
MiddleClass Posted December 13, 2023 Posted December 13, 2023 1 hour ago, SNARC said: I uprkos tome ga gomila nas vredja na svakoj tekmi..ali smo jedini koji to rade..Nejasno je zasto, ovaj je celu drzavu razjebao. Zasto ne vrijedjate sns upravu u kkp? Gukni golube 2
booyaka Posted December 13, 2023 Posted December 13, 2023 Zabavno je pre svega ovo njihovo koprcanje i bežanje od očiglednog da je KKP Vučićev projekat. Kao i KKCZ, s tim da je tas na vagi u ovom trenutku što se tiče ulaganja na strani KKP.
SNARC Posted December 13, 2023 Posted December 13, 2023 2 minutes ago, MiddleClass said: Zasto ne vrijedjate sns upravu u kkp? Gukni golube "Ostoja..Ostoja..pusi kurac Ostoja" Doduse, to bude redje..vrlo, vrlo retko. Nego..nismo jos digli baner sa porukom "Ostoja legendo"..A i to ako uradimo, ispasce da prepisujemo..jbg. Sem, Ostoje..imamo li jos koga da je SNS..Moma jeste..Za Zoca i Savica nisam siguran. 1
Milošica Posted December 13, 2023 Posted December 13, 2023 (edited) Znamo da je ozbiljno kad Midl krene da prosipa gadosti bez smajlija i polu-ironičnih komentara. Koji odron od posta. Željko Vučićeva podguzna muva Verovatno se zato Anđus upregao da ga pljuje na Pinku što nije na spisku podrške SNS. @booyaka Budžet ova dva trenutna rostera je približan. Koja stotina hiljada gore/dole je ništa na te budžete. Videćemo hoćemo li dovesti i pleja ili vi uraditi doselekciju, ali trenutno je ovako. Edited December 13, 2023 by Milošica 2
MiddleClass Posted December 13, 2023 Posted December 13, 2023 1 minute ago, SNARC said: "Ostoja..Ostoja..pusi kurac Ostoja" Doduse, to bude redje..vrlo, vrlo retko. Nego..nismo jos digli baner sa porukom "Ostoja legendo"..A i to ako uradimo, ispasce da prepisujemo..jbg. Sem, Ostoje..imamo li jos koga da je SNS..Moma jeste..Za Zoca i Savica nisam siguran. Ostoja se ne vrijedja jer je Zoc par puta na kzs to javno trazio od navijaca. Zamisli da stanes u odbranu sns presjednika i to prodje lagano? I nikom nista, pravimo se ludi jer imamo rezultat. Kad ne bude rezultata / trofeja sjeticemo se da je Ostoja sns 2 1
SNARC Posted December 13, 2023 Posted December 13, 2023 Zamisli da nikad ne pomenes SNS predsednika drzave..koji ti je sve i svja u klubu..a pominjes druge koji ne pominju SNS predsednika KK. Kad smo vec kod pominjanja
Filozof manijak Posted December 13, 2023 Posted December 13, 2023 3 minutes ago, MiddleClass said: Ostoja se ne vrijedja jer je Zoc par puta na kzs to javno trazio od navijaca. Zamisli da stanes u odbranu sns presjednika i to prodje lagano? I nikom nista, pravimo se ludi jer imamo rezultat. Kad ne bude rezultata / trofeja sjeticemo se da je Ostoja sns Pa naravno. Mi se ne mirimo sa lošim rezultatima i pukim učešćem u EL, kao neki. Kad ne valja, bunimo se 1
MiddleClass Posted December 13, 2023 Posted December 13, 2023 2 minutes ago, Filozof manijak said: Pa naravno. Mi se ne mirimo sa lošim rezultatima i pukim učešćem u EL, kao neki. Kad ne valja, bunimo se Meni je ovo ok stav i sa time nemam problem
Lord Stef Posted December 13, 2023 Posted December 13, 2023 20 minutes ago, MiddleClass said: Dok Zoc ne potpise Proglas za mene ce biti Vuciceva podguzna muva. Kako onda od sad da zovemo Lazica i Kuzmica?
Recommended Posts