Jump to content
IGNORED

Košarka u vrtlogu politike

Heaviside

Recommended Posts

Posted

O čemu pričaš, gde piše da će grobari da glasaju za SNS?

E da, Slava Ukrajini!

Posted
1 minute ago, Nikola77 said:

O čemu pričaš, gde piše da će grobari da glasaju za SNS?

On 11. 12. 2023. at 0:08, Nikola77 said:

da je SNS projekat "kk partizan" politički profitabilnijii za SNS od svih kilometara autoputeva... 

Evo gde piše, za nepismene.

Posted

za pismene, politički profitabilno može da se odnosi na mnoge odnose i dešavanja u društvu, uopšte ne mora da se odnosi na glasanje. da sam mislio na glasanje tako bih i napisao.

• +1 1
Posted

Aferim :D

Najlepša promocija SNS i Vučića kroz najuspešniji SNS projekat :wub:

Posted (edited)

Dobro, ajde umesto opštih mesta, reci nešto konkretno, pošto "mnogi odnosi i dešavanja u društvu" bukvalno ništa ne znači.

Znači jedan konkretan primer od tih mnogih, hvala unapred.

edit: @Nikola77

Edited by copkillah
Posted (edited)
9 minutes ago, copkillah said:

Dobro, ajde umesto opštih mesta, reci nešto konkretno, pošto "mnogi odnosi i dešavanja u društvu" bukvalno ništa ne znači.

Znači jedan konkretan primer od tih mnogih, hvala unapred.

edit: @Nikola77

evo samo jedan primer na brzaka https://sr.wikipedia.org/sr/Хлеба_и_игара a posle ću opširnije kad budem imamo vremena

Edited by Nikola77
Posted
5 minutes ago, Nikola77 said:

evo samo jedan primer na brzaka https://sr.wikipedia.org/sr/Хлеба_и_игара a posle ću opširnije kad budem imamo vremena

Ne znam zašto si ovo naveo, jer to bukvalno podrazumeva podršku vlasti, bukvalno ti to piše, nemoguće da nisi pročitao pre nego što si podelio i u suprotnosti je sa činjenicom da na utakmicama KKP redovno slušaš skandiranja protiv vlasti. Da su ta skandiranja utihnula, to što si napisao bi imalo nekog smisla, ali ovako je samo još jedan promašaj.

Probaj opet.

• +1 1
Posted

Ajmo ovako..

Veceras ce 50 tisuca ljudi napuniti nas najveci stadion..

Hoce li se iz bar jednog grla cuti skandiranje protivu ove vlasti...i zasto nece ? Izbori su za 4 dana..pa zato

• +1 1
Posted

Ja se nadam da hoće, umeli su oni da se uključe u borbu protiv vlasti, doduše najčešće na samom kraju, ali daj šta daš.

• +1 2
Posted

@copkillah

Uz to, SNS je bio najmoćniji kad je Partizan bio najslabiji, tako da ta "hleba i igara" priča ne pije vodu.

• +1 2
Posted (edited)
18 minutes ago, SNARC said:

Ajmo ovako..

Veceras ce 50 tisuca ljudi napuniti nas najveci stadion..

Hoce li se iz bar jednog grla cuti skandiranje protivu ove vlasti...i zasto nece ? Izbori su za 4 dana..pa zato

naravno da neće i ne treba jer to nije ni mesto ni vreme. svako ko dođe na marakanu da podrži klub na čijem čelu je sns lopovska uprava na čelu sa terzom, nema moralnog prava da skandira protiv vučića a istovremeno žmuri dok njegovi ljude vode i kradu klub. ako (kad) krene skandiranje protiv vučića, to bi značilo da se krenulo protiv vlasti, a to za početak znači teranje SNS uprave i/ili bojkot utakmica, fudbal od tog momenta postaje totalno nebitan, a sve aktivnosti bi bile usmerene na proteste protiv vlasti. ili tako ili ćutiš i jedeš govna, jer si svojim dobrovoljnim dolaskom na stadion (u dvoranu) dobrovoljno pristao da jedeš govna.  

Edited by Nikola77
  • +1 4
  • -1 1
  • Tužno 1
Posted (edited)

Uf, kad bi se to desilo (kao onomad kad je na utakmici prvi put počelo skandiranje Spasi Srbiju i ubi se  Slobodane, što je bio znak da mu je došao kraj), javno bih se pokajao i pojeo sva svoja govna koja sam izasrao protiv Zvezde 

Spoiler

No, svi ovde vrlo dobro znamo da se to neće desiti :fantom:

Edited by Filozof manijak
Posted

Partizan i Zvezda su postojali mnogo pre naprednjaka i postojace i posle njih, inshallah..Mene je deda moj pokojni zarazio partizanstinom. 

Necu ja sebe odvajati od onoga sto volim zato sto su krmad zajahala sve..ali me libo patka za okolnosti i priliku da im se najebem majke svaki put kad mogu zbog toga sto rade.

Sve ostalo su izgovori.

• +1 5
Posted

A ako vicem upava napolje i Vucicu Pederu jel sam moralno ispravan?:covid19:

Posted

Prošlosezonski plasman u PO EL je rezultat i SNS podrške, nadam se da ste toga svesni.

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...